👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I c🤬j z nimi. Wielce tolerancyjny kraj, nabudowali meczetów to teraz mają pełno c🤬tych. W ogóle w tej Francji to się ludziom pop🤬liło ( zalegalizowanie związków pedałów i możliwość przez nich adopcji )

Kto by się przejmował takimi frajerami jak Francuzi. Sami napuścili to teraz mają. A co najlepsze, ogólnie nie żałują z tego powodu, że co drugi to asfalt lub sand nigger. Dziwny kraj, no coż, widać nie każdy dorósł do bycia białym w Europie

U15 czy U17 to już pewnie żadnego białasa nie ma. Pewnie trener też już czarny.

Najdziwniejsze jest to, że na ulicach we Francji widać dużo mniej czarnych niż w takiej GB, ale za to w sporcie murzynków Francuzi mają więcej.
W zasadzie to w piłce nożnej mają tylu czarnych. W innych dyscyplinach proporcje są odwrotne, a zdarza się że są sami biali np. siatkówka, piłka ręczna. Poza tym dlaczego nie mieliby reprezentować Francji skoro się w niej urodzili, podobnie jak w większości przypadków ich rodzice, a czasem nawet dziadkowie ( co prawda ta sytuacja jest mniej prawdopodobna), ale większość zawodników ma francuskie imiona i nazwiska.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie