👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawigacja rzecz zajebista, szczególnie AutoMapa, którą Panowie posiadają w powyższym filmiku. Tylko jak ta navi i każdy inny bezduszny sprzęt elektroniczny trzeba było ją wcześniej skonfigurować i odpowiednio ustawić...

O C🤬J CHODZI W TYM FILMIKU?!
Ja p🤬le, w Collina nie grałeś żeby nie wiedzieć jak te drogi wyglądają?
A nawet jakby to po c🤬j 8min NICZEGO? Chyba, że przeoczyłem jak ich raz mogło zarzucić czy co się stało? Bo przewijałem resztę po 4minutach czekania. No k🤬a. Zirytowałem się. Dziewczyna mi nie dała dzisiaj a Ty dobiłeś mnie k🤬a, k🤬a.
Ja p🤬le, w Collina nie grałeś żeby nie wiedzieć jak te drogi wyglądają?
A nawet jakby to po c🤬j 8min NICZEGO? Chyba, że przeoczyłem jak ich raz mogło zarzucić czy co się stało? Bo przewijałem resztę po 4minutach czekania. No k🤬a. Zirytowałem się. Dziewczyna mi nie dała dzisiaj a Ty dobiłeś mnie k🤬a, k🤬a.
''KieldW ''Przyznam bez nawigacji daleko się nie zajedzie , lecz jeśli omija się we Francji autostrady to trzeba być przygotowanym na takie własnie drogi .
We Włoszech jechałem po podobnych, jako pasażer ^^ masakra, lepiej nie patrzeć w dół
chodzi o coś konkretnego w tym filmiku? czy poprostu ustawienie trasy "najkrótsza" + "omijaj płatne"
swoją drogą jakaś droga po zadupiu przez góry i las, a asfalt lepszy niż na naszych autostradach...
swoją drogą jakaś droga po zadupiu przez góry i las, a asfalt lepszy niż na naszych autostradach...
Raptem tylko dwa zakręty (w lewo i prawo) a tym c🤬jcom nawigacja potrzebna przy max 40km/h?

Jechałem tą albo podobną trasą. Autobusem. Wązka dróżka, kamienie na krawędzi a dalej nawet z 50 - 70m w dół.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie