Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
Francuzi protestują
konto usunięte • 2013-08-27, 19:12
Zdjęcie tytułowe wiadomości wzięte nieważne skąd, jeden z głównych portali informacyjnych. Uznałem za stosowne wrzucić tutaj, bo powaliło mnie zestawienie tego zdjęcia z tytułem newsa: "Francja protestuje przeciw użyciu gazu w Syrii"
Perfekcja. Zachustowane baby, szlaczek na transparencie...nie trzeba nawet dopisywać, że to dzisiejsza Francja
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 19:25 140
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 19:27 35
co jak co, ale tej na pierwszym planie zasadziłbym rakietę
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 19:29 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Imper3838 2013-08-27, 20:20 15
No i mają żabojady multi kulti

A co do Syrii, to zostawić ją w spokoju. To jest ich wojna domowa i sami muszą sobie z nią poradzić. Ale widać ktoś chce na niej zarobić. Czuję że jeszcze trochę i my polecimy tam z misją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 20:20 4
a gdzie ci francuzi? ja tam widze same sniade ryje do zagazowania
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 21:03 5
Przecież to nie francja tylko nowa republika dirka-dirka stanu

Zgłoś
Ronoaro 2013-08-27, 21:48 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 22:23 36
komentarz na wp.pl:

Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 23:45 6
Bomba zegarowa tyka i niedługo jebinie w kraju żabojadów .sami se zgotowali taki los
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 8:44 5
Jeżeli im tak szkoda swojego kraju i ludzi tam ginących to co oni robią we Francji? Może tak ruszyliby dupy spowrotem i ocalili swoich? Pozowanie do zdjęcia to jedyne co potrafią? Przecież zadymy, podpalanie, mordowanie i nne kurestwa mają we krwi, więc do roboty!
Zgłoś
encore1337 2013-08-28, 10:30 9
Al Asad byl w call of duty, jak go zabija to bedzie III wojna swiatowa, powiadam wam
Zgłoś
Sengrod 2013-08-28, 10:31 1
Zgłoś
hanteran 2013-08-28, 10:32 2
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2013-08-28, 10:57 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem