A ja myślałem że jestem dobry, gdy zrobiłem 200 powtórzeń... Swoją drogą zajebisty trening

Myślałem że koleś sobie zęby wybije, a tu nic. Nie ma zębów, nie ma piwa, chociaż swoją drogą koleś dobry jest.
PS: lolshock.com/

podpis użytkownika
To tylko kawałeczek p🤬lonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.PS: lolshock.com/
Ja tak wyglądam jak moja dziewczyna mi każe wywiesić pranie...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Ja p🤬lę. 30 lat i zabawy na skakance
Dla tych, którzy zaczną p🤬lić że jestem no-lifem przy kompie nic nierobiącym w życiu: połowę życia spędziłem na graniu w basket. I jeszcze historyjka o 2 typach z pasją z mojej podstawówki: obaj na każdej przerwie urządzali między sobą zawody w pluciu w dal. Trzeba przyznać, że osiągali imponujące wyniki. Niestety po ukończenie 18 roku życia znaleźli sobie nową pasję-segregację śmieci. Codziennie rano widzę jak ramię w ramię z zapałem pracują nad swoimi umiejętnościami poszukiwania puszek i butelek.

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Ja p🤬lę. 30 lat i zabawy na skakance
Dla tych, którzy zaczną p🤬lić że jestem no-lifem przy kompie nic nierobiącym w życiu: połowę życia spędziłem na graniu w basket. I jeszcze historyjka o 2 typach z pasją z mojej podstawówki: obaj na każdej przerwie urządzali między sobą zawody w pluciu w dal. Trzeba przyznać, że osiągali imponujące wyniki. Niestety po ukończenie 18 roku życia znaleźli sobie nową pasję-segregację śmieci. Codziennie rano widzę jak ramię w ramię z zapałem pracują nad swoimi umiejętnościami poszukiwania puszek i butelek.
Po pierwsze nie wiem co w tym zlego ze typek dobrze wymiata na skakance majac nawet te 30 latek, moze to jego hobby. A poza tym co ma k🤬a wspolnego ta twoja historyjka z filmikiem?

On ma 22 lata, nie 30:]
Druga sprawa: czapka po to żeby mu włosy nie leciały do oczu (są trochę dłuższe)
Druga sprawa: czapka po to żeby mu włosy nie leciały do oczu (są trochę dłuższe)

Pleso93 napisał/a:
Ja trenowałem!
Jak miałem 7 lat...
To całkiem niedawno.