Akcja pod koniec filmu
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-18, 17:07 ]
Polski Związek Strzelectwa Sportowego napisał/a:
prośba o usunięcie filmu, lub cenzura na napisy PZSS SĘDZIA" ponieważ materiał rzuca złe światło na Polski Związek Strzelectwa Sportowego (PZSS),
Na nagraniu widać, że strzelba, z której padł strzał, była trzymana przez osobę w kamizelce z napisem "PZSS Sędzia".
Kamizelki strzeleckie noszone przez sędziów PZSS są wzorowane na kamizelkach Międzynarodowej Federacji Sportowej Strzelectwa (ISSF), które określają odpowiednie przepisy. Kamizelka widoczna na nagraniu nie spełnia standardów wzorowanych na ISSF. Wygląda raczej jak typowa kamizelka odblaskowa- samochodowa z dorobionymi napisami, które każdy może kupić.
To zdarzenie nie miało miejsca podczas zawodów organizowanych przez PZSS.
Podkreślamy, że nie jesteśmy zaangażowani w tę sprawę i nie ponosimy odpowiedzialności za zdarzenie widoczne na nagraniu.
Tym samym całe nagranie wprowadza społeczność w błąd, kierując przekaz, że PZSS jest odpowiedzialny za całe zdarzenie.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
lysymisio6969 napisał/a:
nie dzik a chybadzik a to zasadnicza różnica..
a jeszcze.. zapraszam na kotleciki z dzika.. zajebiste mi wyszły
z flaszką tylko przyjedź.. albo z dwiema bo na dziada wyjdziesz.. albo dzika..
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
Konto usunięte
2024-11-17, 18:26
Pewnie to żółtoczarnyż🤬dpedał
Konto usunięte
2024-11-17, 18:28
Antekson napisał/a:
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
Oczywiście łącznie u wszystkich?
Critic4ll napisał/a:
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
Sędzia ekspert w dziedzinie bezpieczeństwa instruktor pouczający. Tacy są najlepsi. Ma ktoś jakieś info na temat zdarzenia i co z tym postrzelonym czy przeżył albo czy sra do woreczka, jakie odszkodowanie dostanie itp. ?
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Co za k🤬a debil. Każdy, powtarzam każdy kto miał chociaż minimalną styczność z bronią palną to wie, ze nie powinien broni trzymać tak, żeby celowała w kogokolwiek. Nieważne czy z amunicją ćwiczebną, nawet jak broń jest w połowie rozebrana. Chodzi o wyrabianie prawidłowych odruchów. A ty k🤬a sędzia od siedmiu boleści. K🤬a mam nadzieje, ze sobie kiedyś ten głupi łeb odstrzeli.
lysymisio6969 napisał/a:
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
Critic4ll napisał/a:
a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
a skąd ty wiesz o andrzeju.. ja p🤬le się wydało..
zajebisty instruktor, Ja pierwszy raz na zlocie (zaznaczam że nie było tam instruktorów tylko krótki kurs obsługi broni) mając pierwszy raz broń w ręku dobrze wiedziałem że koniec lufy zawsze kieruje się w stronę tarczy czy innego celu a nie dzika (czytaj typa).
Po rodzaju naboju jaki ładuje do strzelby obstawiam to naboje z solą tak że dupa będzie bolała
@Roskosmos:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni
arcadius napisał/a:
@:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni
Dzięki za sprost
Rutyna go zgubiła