lysymisio6969 napisał/a:
nie dzik a chybadzik a to zasadnicza różnica..
a jeszcze.. zapraszam na kotleciki z dzika.. zajebiste mi wyszły
z flaszką tylko przyjedź.. albo z dwiema bo na dziada wyjdziesz.. albo dzika..
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
konto usunięte
2024-11-17, 18:28
Antekson napisał/a:
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
Oczywiście łącznie u wszystkich?
Critic4ll napisał/a:
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
Sędzia ekspert w dziedzinie bezpieczeństwa instruktor pouczający. Tacy są najlepsi. Ma ktoś jakieś info na temat zdarzenia i co z tym postrzelonym czy przeżył albo czy sra do woreczka, jakie odszkodowanie dostanie itp. ?
lysymisio6969 napisał/a:
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
zajebisty instruktor, Ja pierwszy raz na zlocie (zaznaczam że nie było tam instruktorów tylko krótki kurs obsługi broni) mając pierwszy raz broń w ręku dobrze wiedziałem że koniec lufy zawsze kieruje się w stronę tarczy czy innego celu a nie dzika (czytaj typa).
Po rodzaju naboju jaki ładuje do strzelby obstawiam to naboje z solą tak że dupa będzie bolała
@Roskosmos:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni