Pewnego razu w tesco, natrafiliśmy na przemiłego Pana i jego przyjaciół - wj🤬i się przed kolejkę...
Najlepiej widać od 0:50 ale polecam całe.
Kim trzeba być, żeby nie poczuć imprezy pod czapą?
I tekst kolegi:
"To się rusza"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-11, 21:52
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Statek matka
~DMT
2013-12-11, 22:01
Kim trzeba być, żeby nie poczuć imprezy pod czapą? heheh Piwo!
konto usunięte
2013-12-11, 22:12
ten filmik, przez tego kolesia i to co on ma na głowie, a raczej czego nie ma to na hardzie powinien być!
konto usunięte
2013-12-12, 0:00
konto usunięte
2013-12-12, 0:01
konto usunięte
2013-12-12, 0:03
@Velture: Ty ślepy jesteś, nie chodzi o syf, tylko o robale. I czego się napinasz? Szkoda ci minuty nędznego życia, ale i tak godzinami siedzisz na Sadolu? Wyluzuj, a jak nie podoba się to scroll.
konto usunięte
2013-12-12, 0:06
WIelki zaniedbany kołtun włosów, spoko kiedyś jak chodziłem do technikum zawsze w poniedziałek do busa wbijała mi się, nawet nie wiem jak to nazwać człowiek gabarytów kontenera ze śmieciami płci pięknej, ale akurat ten egzemplarz był nieco brzydki to mało powiedziane. Przechodząc do sedna sprawy miała długie włosy gdyby je rozczesała długością sięgały by piersi (biorąc pod uwagę że piersi miała na wysokości +/- pępka. Problem tkwił w tym, że WSZYSTKIE włosy były właśnie skołtunione jeden wielki olbrzymi i obrzydliwi dread. Dziewczyna miała max 25 lat i około 125 kg. Wstrętny i jednocześnie smutny widok.
konto usunięte
2013-12-12, 0:11
na ryby robaków nie musi zabierać
konto usunięte
2013-12-12, 0:14
W sumie to nie wiem z czego beka... widać że biedny i tylko chleb sobie kupił, wiem też że na 100% pije itp no ale taki ten świat niestety jest xD
konto usunięte
2013-12-12, 0:15
A jest przy wejściu informacja że zakaz wstępu ze zwierzętami