Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
frog 2.0 aka Mr. Badass
Konto usunięte • 2025-06-24, 15:06
"Kierowca pędzący 390 km/h na S79 w Warszawie, z telefonem w ręku, nagrywa własne nieodpowiedzialne zachowanie. Nagranie zamieścił na swoim Instagramie "Mr. Badass", entuzjasta motoryzacji, youtuber i miłośnik BMW, działając w poczuciu bezkarności, lekkomyślnie stwarzają zagrożenie na drodze."

Niestety bez happyendu nie wyj🤬 się.

390km/h?

A może rozj🤬y prędkościomierz

Zgłoś
Bulbulator 2025-06-26, 1:44
majeńka napisał/a:

Mam, leży sobie w szufladzie. Gdybym kiedyś chciała pojechać, wpierw was uprzedzę abyście z piwnicy nie wychodzili bo Carmageddon w Nicei to będzie małe piwko w porównaniu.

Piwko za to, że potrafisz być samokrytyczna. Nie każdy to potrafi, a czytając posty w tym wątku dochodzę do wniosku, że co drugi Sadol jest kierowcą klasy mistrzowskiej. W ich mniemaniu są tacy dobrzy, ale ci umierają jako pierwsi. Szkoda tylko, że nie umierają sami jeżeli ktoś już musi umrzeć, tylko często kogoś za sobą pociągają.
Zgłoś
M_A 2025-06-26, 6:38
jawox napisał/a:

Uważaj na takie komentarze bo jeszcze ktoś pod blokiem ci twoją multiple przerysuje

Nie strasz, nie strasz, bo się ze..sz
Zgłoś
kranik123 2025-06-26, 15:58
Ależ sie Janusze zesrały o ten fajkowy film. No ale co sie dziwić. Typowy użytkownik tego forum to 50 letni stary pierd z 15 letnim wyp🤬zianym oplem stojącym pod blokiem.
Zgłoś
jawox 2025-06-26, 19:14
M_A napisał/a:

Nie strasz, nie strasz, bo się ze..sz

Anżej to ty? o_O
Zgłoś
GrzechotnikWroc 2025-06-28, 17:27
M_A napisał/a:

Jeszcze raz powtórzę to co zawsze:
Każdy kierowca BMW to pedał i idiota.
3,2,1, start

Ja zawsze potarzam ze w co drugim bmw siedzi debil a i tak sie gniewają
Zgłoś
IHN 2025-06-29, 0:21
@Duczki1234: to nie było takie zwykłe bmw tylko potuningowane przez niemiecką firmę G-power, ono może tyle pojechać
Zgłoś
łukasz96 2025-07-01, 16:29
keisats napisał/a:

Ale jesteś zj🤬y. Nawet chyba bardziej niż Twój pedalski nick.
Nie zesraj się tylko, bio jest szansa że ochłoniesz a Twoje kompleksy małego siusiaka i marnego żywota nie będą miały tak dużego znaczenia dla Twojej nędznej, gówno wartej przyszłości.
nie będę Ci pisał jakie mam fury bo jedyne co chciałbym Ci napisać to najszczersze - jeb się pedale.
I chociaż na codzień nie mam zwyczaju wchodzić z zaczepki z gównozjadami to zdenerwowałeś mnie mały człowieku z niedużym fiutkiem.
Ktoś urodzony w 90tych nie jest w stanie mnie obrazić z🤬bie. Najc🤬jowsze pokolenie ever

mówi to gość urodzony w 1994 . Faktycznie jesteś ponad tym wszystkim
Zgłoś
keisats 2025-07-02, 17:58
łukasz96 napisał/a:

łukasz96 napisał/a:

weź się pier..lnij. Moja błyskotliwość Cię przerasta kasztanie
Zgłoś