Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
frog 2.0 aka Mr. Badass
Konto usunięte • 2025-06-24, 15:06
"Kierowca pędzący 390 km/h na S79 w Warszawie, z telefonem w ręku, nagrywa własne nieodpowiedzialne zachowanie. Nagranie zamieścił na swoim Instagramie "Mr. Badass", entuzjasta motoryzacji, youtuber i miłośnik BMW, działając w poczuciu bezkarności, lekkomyślnie stwarzają zagrożenie na drodze."

Niestety bez happyendu nie wyj🤬 się.

390km/h?

A może rozj🤬y prędkościomierz

Zgłoś
KolegaBartek644 2025-06-25, 14:49
M_A napisał/a:

Jeszcze raz powtórzę to co zawsze:
Każdy kierowca BMW to pedał i idiota.
3,2,1, start

kierowcy audi tak samo
Zgłoś
majeńka 2025-06-25, 15:00 1
paclawek napisał/a:

A z ciekawości czym Ty jeździsz? 🤔

Autobusem i pociągiem. Możecie się wp🤬lać we mnie waszymi wozidłami, proszę bardzo.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
keisats 2025-06-25, 15:25 1
miki31789 napisał/a:

Uświadomię was j🤬i janusze z inteligencją ziemniaka i obyciem na miarę alkusa co ich nie stać na nic wiecej niż gnojowóz w 1.9tdi. na samym liczniku już powinna was naprowadzić skala niecodziennie wysoka, a dla kogoś kto choć troche zna motoryzacje to napis G-power już powinien mówić wszystko. A gruzem to jeździ większość z was pedały. G-power to nie tylko BMW to j🤬y niemiecki projekt międzygalaktyczny. Tu zawieźć mogły tylko umiejętności ale jak widać były na tyle duże że zamiast kierowca to wy pedały z obsraliście gacie za niego. Podsumowując c🤬j wam na cipe i do buzi żeby nie było za przyjemnie. 🖕

Ale jesteś zj🤬y. Nawet chyba bardziej niż Twój pedalski nick.
Nie zesraj się tylko, bio jest szansa że ochłoniesz a Twoje kompleksy małego siusiaka i marnego żywota nie będą miały tak dużego znaczenia dla Twojej nędznej, gówno wartej przyszłości.

nie będę Ci pisał jakie mam fury bo jedyne co chciałbym Ci napisać to najszczersze - jeb się pedale.

I chociaż na codzień nie mam zwyczaju wchodzić z zaczepki z gównozjadami to zdenerwowałeś mnie mały człowieku z niedużym fiutkiem.

[ Dodano 2025-06-25, 15:26 ]
łukasz96 napisał/a:

jesteś kretynem totalnym XD

Ktoś urodzony w 90tych nie jest w stanie mnie obrazić z🤬bie. Najc🤬jowsze pokolenie ever
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-25, 15:28 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Przez niedopatrzenie nie dodałem że *nie dotyczy Bestii_z_cricolandu* za co z całego serca przepraszam. 😁🙏🏻

Za późno, jestem obrażony🙁
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-25, 15:36 3
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Za późno, jestem obrażony🙁

Mały piesek słodziak na zgodę , cmok cmok... Już lepiej?
Zgłoś
paclawek 2025-06-25, 17:08
majeńka napisał/a:

Autobusem i pociągiem. Możecie się wp🤬lać we mnie waszymi wozidłami, proszę bardzo.

Uff to wybaczam bo myślałem że rowerem 😁
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-25, 19:35 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Mały piesek słodziak na zgodę , cmok cmok... Już lepiej?

Jaki słodziak, może być😘
Zgłoś
SławomirSulej 2025-06-25, 20:46
Opis tego auta:
motortrend.com/features/epcp-1105-g-power-bmw-m5-hurricane-rr
Zgłoś
trawa 2025-06-25, 21:36
@Henryk_Sprężyna: Chodziło mi o to że nie te wzory były kartoflakiem. Kartofel to d90 , Po docięciu rowków przez środek to była kapitalna opona na zimę. Późniejsze wzory już nie miały pełnej gumy na środku. D124 nie byłyby wcale złe gdyby nie ten profil dla dziadków
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-06-25, 22:13 3
Stołeczni policjanci zatrzymali w środę dwóch mężczyzn, obywateli Polski w wieku 38 i 33 lat. Doszło do tego po nagraniu, które pojawiło się w sieci w ostatnich godzinach. Widać na nim szaleńczą jazdę jednego z kierowców, który chwali się tym, że jego licznik wskazuje zawrotną prędkość - 390 km/h.

Stołeczna policja wydała w środę w mediach społecznościowych komunikat: "W związku z informacjami pojawiającymi się w przestrzeni medialnej, przedstawiającymi brawurową jazdę kierowcy BMW ulicami Warszawy informujemy, że w tej sprawie stołeczni policjanci zatrzymali dzisiaj dwóch mężczyzn, obywateli Polski w wieku 38 i 33 lat".

We wpisie zaznaczono również, że policjanci zabezpieczyli pojazd marki BMW oraz sprzęt służący do rejestracji i publikacji nagrań ze zdarzenia, a czynności są w toku.

No to pojeżdżone mają chłopaki
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-06-25, 22:25
trawa napisał/a:

@: Chodziło mi o to że nie te wzory były kartoflakiem. Kartofel to d90 , Po docięciu rowków przez środek to była kapitalna opona na zimę. Późniejsze wzory już nie miały pełnej gumy na środku. D124 nie byłyby wcale złe gdyby nie ten profil dla dziadków

Kumam - błąd nazewnictwa. Ja znam jako "kartoflaki" model D-124, wulkanizator do którego jeździłem (jak jeszcze żył), tak właśnie na nie mówił, a mi się bardzo spodobała ta nazwa

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
smc 2025-06-25, 23:08
No i go dojechali.

wiadomosci.wp.pl/jechal-prawie-400-km-h-policja-z-komunikatem-7171596114676608a
Zgłoś
Vincent 2025-06-25, 23:34 1
M_A napisał/a:

Jeszcze raz powtórzę to co zawsze:
Każdy kierowca BMW to pedał i idiota.
3,2,1, start

Za j🤬ie sk🤬iałych beemiarzy browar, a nawet dwa sie należą.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-26, 1:08
M_A napisał/a:

O i mamy pierwszego kierowcę bolida BMW, ha, ha
O i odezwał się kolejny kierowca spedalonych BMW
i kolejny kerowca BMW.
Nie zawiedliście mnie w komentarzach
Na was zawsze można liczyć,

Nie, nie jeżdżę BMW tylko Volvo S80. Nie będę się przesiadał na gówno od BMW.

[ Dodano 2025-06-26, 01:18 ]
majeńka napisał/a:

To Ty prawo jazdy straciłaś?
Zgłoś
majeńka 2025-06-26, 1:32 1
Bulbulator napisał/a:

To Ty prawo jazdy straciłaś?

Mam, leży sobie w szufladzie. Gdybym kiedyś chciała pojechać, wpierw was uprzedzę abyście z piwnicy nie wychodzili bo Carmageddon w Nicei to będzie małe piwko w porównaniu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie