Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
frog 2.0 aka Mr. Badass
Konto usunięte • 2025-06-24, 15:06
"Kierowca pędzący 390 km/h na S79 w Warszawie, z telefonem w ręku, nagrywa własne nieodpowiedzialne zachowanie. Nagranie zamieścił na swoim Instagramie "Mr. Badass", entuzjasta motoryzacji, youtuber i miłośnik BMW, działając w poczuciu bezkarności, lekkomyślnie stwarzają zagrożenie na drodze."

Niestety bez happyendu nie wyj🤬 się.

390km/h?

A może rozj🤬y prędkościomierz

Zgłoś
paclawek 2025-06-25, 8:10
majeńka napisał/a:

Tak, ale nie zapominajmy o Kałdi i Mercach. Zresztą kierowcy Golfów też.

A z ciekawości czym Ty jeździsz? 🤔
Zgłoś
Damianos88 2025-06-25, 8:21 1
Nie ma szans żeby ten bolid rozwiną taka prędkość😂
Zgłoś
cedrikk 2025-06-25, 8:40
Dawcy organów zawsze są potrzebni
Zgłoś
blackburn 2025-06-25, 8:53 1
Jak dla mnie to albo grube mody, albo coś poj🤬e w liczniku i np zlicza prędkość x2. W starym e60 kumpel jednemu idiocie zmienił konwersję przelicznika prędkości. Powiedział, że wgrał mu program i teraz będzie zap🤬lać. Każdemu się chwalił ze robota dobrze zrobiona, że z 8.5 sekundy robi teraz 7. Jednak kiedyś jadąc gdzieś na wakacje ogarnął ze nawigacja pokazuje 120 a on jechał licznikowo 150
Zgłoś
Delikwent 2025-06-25, 8:57
Mr Intheassplease
Zgłoś
miki31789 2025-06-25, 9:29 1
keisats napisał/a:

Tyle rzeczy może zawieźć w takim trupie. Nie mówię już o umiejętnościach jazdy ale mechniace czy chpćby oponach., Dam sobie głowę uciąć że wstawione ma najtańsze używane paździerze z limitem prędkości 180km/h, ktore przy takiej prędkości mogą jebn≥≥ć momentalnie.

Uświadomię was j🤬i janusze z inteligencją ziemniaka i obyciem na miarę alkusa co ich nie stać na nic wiecej niż gnojowóz w 1.9tdi. na samym liczniku już powinna was naprowadzić skala niecodziennie wysoka, a dla kogoś kto choć troche zna motoryzacje to napis G-power już powinien mówić wszystko. A gruzem to jeździ większość z was pedały. G-power to nie tylko BMW to j🤬y niemiecki projekt międzygalaktyczny. Tu zawieźć mogły tylko umiejętności ale jak widać były na tyle duże że zamiast kierowca to wy pedały z obsraliście gacie za niego. Podsumowując c🤬j wam na cipe i do buzi żeby nie było za przyjemnie. 🖕
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-06-25, 10:05
miki31789 napisał/a:

Uświadomię was j🤬i janusze z inteligencją ziemniaka i obyciem na miarę alkusa co ich nie stać na nic wiecej niż gnojowóz w 1.9tdi. na samym liczniku już powinna was naprowadzić skala niecodziennie wysoka, a dla kogoś kto choć troche zna motoryzacje to napis G-power już powinien mówić wszystko. A gruzem to jeździ większość z was pedały. G-power to nie tylko BMW to j🤬y niemiecki projekt międzygalaktyczny. Tu zawieźć mogły tylko umiejętności ale jak widać były na tyle duże że zamiast kierowca to wy pedały z obsraliście gacie za niego. Podsumowując c🤬j wam na cipe i do buzi żeby nie było za przyjemnie. 🖕

Czekam na nastepny odcinek tego pana i nagłówki w internetach 3 Polak w kosmosie i to autem.
Zgłoś
jawox 2025-06-25, 10:50 2
M_A napisał/a:

Jeszcze raz powtórzę to co zawsze:
Każdy kierowca BMW to pedał i idiota.
3,2,1, start

Uważaj na takie komentarze bo jeszcze ktoś pod blokiem ci twoją multiple przerysuje
Zgłoś
Pietruchm 2025-06-25, 10:54
Spoko też kiedyś miałem taki error jechałeś 40km/h a na budziku ponad 200...
Zgłoś
eliveruss 2025-06-25, 11:26 2
A na torze objechałoby go Renault Clio 1.5 z dobrym kierownikiem za fajerą, bo tam trzeba byłoby jeszcze umieć skręcać i operować hamulcem.

Na prostej każdy debil potrafi wcisnąć gaz, zwłaszcza w automacie.

Ale jak ktoś widział mordę tego typa i połączy to sobie z jego zachowaniem w internecie, to prostą matematyką można obliczyć długość jego przyrodzenia.
Zgłoś
aleextra 2025-06-25, 12:18
Ciekawe, że to nawet nie maksymalne obroty..
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-25, 12:41
Mój rekord to 290 kmh na A2 i już wtedy wydawało mi się, że to szybko. Jak widać da się dorzucić jeszcze stówkę
Zgłoś
mysh_daniels 2025-06-25, 12:54
joti napisał/a:

Są jakieś opisy tego samochodu, zdjęcia?
Pytam, bo żeby rozwinąc taką prędkość to potrzeba już dosłownie ogromnej mocy i profesjonalnej aerodynamiki, opon żeby to wytrzymało.
To takie minimum do tego cała reszta za duże pieniadze też by się przydała jak zawieszenie, układ kierowniczy, opony etc.)
Moim zdaniem na fejk wskazuje muzyka w tle, zamiast ryku silnika i pędu powietrza.

To jest BMW E63 M6 Hurricane CS.
5 litrowe V10 z BMW M5/M6 które ma dorzucony przez G-Power Kompresor. Fabrycznie 750 koni, może jeszcze jest pomodzone. Fabrycznie 370 km/h mierzone GPS'em, nie licznikiem.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-06-25, 14:12
trawa napisał/a:

Te opony to d124 Dębica

Fakt, zdawało mi się, że Stomil robił wcześniej ten wzór.

Teraz się poprawię D-131

EDIT: dobrze mi się zdawało, Stomil robił wzór D-124

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-25, 14:15 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Walcie się 🥺

Przez niedopatrzenie nie dodałem że *nie dotyczy Bestii_z_cricolandu* za co z całego serca przepraszam. 😁🙏🏻
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie