żydki już takie gówna nagrywają

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Bardzo trafne nagranie, najpierw welcome habibi a potem każdy się ździwi.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
„Nawet lgbt popiera Hamas”
Poprawię błąd rzeczowy i redakcyjny:
Lgbt popiera Hamas.
Normalni - nie.
To dobry film - pokazuje sp🤬olenie umysłowe tego świata.
Poprawię błąd rzeczowy i redakcyjny:
Lgbt popiera Hamas.
Normalni - nie.
To dobry film - pokazuje sp🤬olenie umysłowe tego świata.
Miałem w pracy koleżankę, która wyglądała dokładnie jak ta/to/coś tam po prawej stronie z różowymi włosami. Wyszła za wariata, nie stosowała mydła, nie goliła pod pachami itd, generalnie dzicz. Dobrze, że się tak ujawniają, Hamas będzie miał łatwiej podczas łowów

motylekwbrzuchu napisał/a:
żydki już takie gówna nagrywają
kolega lekko upośledzony, nie zwracajcie uwagi.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Up (poza kilkoma osobami)
Serio jesteście tacy zj🤬i że nie rozumiecie ironii? Że ten filmik został nagrany dla żartu? Jest prześmiewczy i karykaturalny?
Serio jesteście tacy zj🤬i że nie rozumiecie ironii? Że ten filmik został nagrany dla żartu? Jest prześmiewczy i karykaturalny?
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
SirMajkel napisał/a:
kolega lekko upośledzony, nie zwracajcie uwagi.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Ratilt napisał/a:
Up (poza kilkoma osobami)
Czy aby na pewno?
Dla mnie to typowa żydowska propaganda...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
ruskie trolle ochoczo wspierają islamskich terrorystów...j🤬 jednych i drugich... ruskich i muslimów...
podpis użytkownika
czarna fortuna