Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Fronczewski CSI Stajl
konto usunięte • 2010-09-04, 2:01
Jeden z najbardziej epickich dialogów w historii kina w stylu CSI

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ferro 2010-09-04, 6:21 1
CSI? bardziej KGB
Zgłoś
sensi 2010-09-04, 10:15 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lesiot 2010-09-04, 10:25 14
Kolejna niemota językowa.
poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10510
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 11:00 15
@Up

Kolejny Don Juan w sprawach błędów stylistycznych i Polskiej myśli literackiej...

Piwo za filmik jest.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 11:02 4
@up@up zdajesz sobie sprawę że dużo osób ma to w dupie ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 12:01 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lesiot 2010-09-04, 12:06 21
Zgłoś
sensi 2010-09-04, 13:14 1
a dla mnie ten dialog jest neoliberalny i vice versa.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 14:05 1
Ogien. Jak bede mial syna to nazwe go Horatio. Corke zreszta tez.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 14:22
@Tyler_Durden ludzie przypisują znaczenie słowom. Jeżeli większość myśli inaczej to definicje trzeba smienic
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 14:24
ooo taak Epickie rzeczywiscie jest to
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 14:30 1
Zgłoś
lesiot 2010-09-04, 14:49 16
To ja powiem, że ten filmik to doniczka, żeby wyrazić jest nawet śmieszny.

Zrozum, że słów nie używa się tak Ty sobie układasz znaczenia i tak jak Tobie się wydają, że znaczą, czy ktoś Ci tak powiedział. Słowa mają swoje znaczenie i już. Skoro tak bezmyślnie chłoniesz, to co inni mówią to zalecam Ci od dziś używać słów, według znaczenia:

- sraczka od dziś niech to dla Ciebie znaczy pure ziemniaczane
- syfilis niech dziś będzie nożem
- gówno w proszku piersią z kurczaka

Idź zatem do restauracji i powiedz:
"Poproszę gówno w proszku ze sraczką... tylko proszę dodać ostry syfilis."

A jak się na Ciebie głupio ktoś spojrzy to tłumacz się jak w tym wątku:
"Koledzy na forum kazali mi tak mówić i dla mnie to znaczy co znaczy."

Zacznij myśleć samodzielnie, a nie ktoś Ci mówi co ma jakie znacznie... bo zaraz się okaże, że pilnujesz krzyża, bo cześć osób tak robi (tak jak część osób używa błędnie słowa epicki).
Myśl, po prostu myśl.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 14:56 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem