Szlifierz głów
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
wójt
2018-11-19, 20:03
Rudego to powinien zeszlifowac do kości
podpis użytkownika
dfsgfsvs
UP chyba zacząć od czoła i kierować się w stronę potylicy.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
ciekawe czy tarczę zmienia na każdego klienta
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
przecież tak w 5-7 sek widać jak podmienia, czym się k🤬a jarać
Niech mi ktoś wyjaśni po cholerę to robić jak są specjalne urządzenia fryzjerskie ???
Liczyłem że strzyżony typek kichnie albo że ma zespół touretta
K🤬a, ale fajnie i śmiesznie. J🤬y pedał, położył garść rudej sierści na obstrzyżonym łbie i zmiata to wyłączoną kątówką, a internetowe p🤬dy się podniecają i skacze im adrenalina jak nigdy w życiu.
O k🤬a, tamten co siedzi nawet nie drgnie
seremak1987 napisał/a:
O k🤬a, tamten co siedzi nawet nie drgnie
Ty byś pewnie podskakiwał z radości
Taką rdzę panie to tylko szlifierką.
X................3
2018-11-20, 18:49
Nie zgodziłbym się na to, nawet jakby za darmo chcieliby mnie ostrzyc.
Widać że żaden tu nie miał do czynienia ze szlifierką kątową. Włosy by się kładły pod tarczą, albo zawinęły w nią gdyby były odpowienio długie. Tu specjalista od szlifowania dywanów.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
S................y
2018-11-20, 20:56
fejk jak c🤬j . pracuje na kontówce codziennie i nie ma takiej opcji utrzymać precyzyjnie nie zrywając kory z głowy
Jak "fryzjer" chowa tą kątówkę poza kadr to słychać dźwięk wyłączanej i nakładany jest dźwięk ciągły włączonej, także zbiera ze łba już ścięte rude kłaki wyłączoną szlifierką.