Bono pewnie zawsze śpiewa tą piosenkę na rozruszanie gardła przed występami Music Aid

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Z brytyjskimi komikami jest dziwnie, beztalencie Sacha Baron Cohen przebiera się za ciotę i myśli że jest śmieszny, Tim Minchin wygląda jak ciota ale każdy jego występ jest wybitny.
a nie j🤬 biede ? w rzeczowniku ? ale nie dam sobie reki upier*olic
bo jeszcze nie mowi - "fuck the poors" tylko poor. a watpie zeby mial na mysli jednego biedaka
bo jeszcze nie mowi - "fuck the poors" tylko poor. a watpie zeby mial na mysli jednego biedaka
J🤬 biednych dokładniej
Sam później śpiewa że gówno go obchodzą dzieci z Bangoku, więc j🤬 biedę nie pasuję.

Tomasz23 napisał/a:
J🤬 biednych dokładniej
Sam później śpiewa że gówno go obchodzą dzieci z Bangoku, więc j🤬 biedę nie pasuję.
z Bangalore

@kulas122
to masz farta bo byś został pozbawiony jednej ręki do fapowania. Poverty to bieda.
to masz farta bo byś został pozbawiony jednej ręki do fapowania. Poverty to bieda.
poor w rzeczowniku to tez bieda. moze rzadko sie uzywa ale jednak. a jestem w miare obureczny takze jakos bym sobie poradzil
przynajmniej w tym przypadku
i nie twierdze ze w tym przypadku chodzi o biede i wiem ze poverty jest lepszym okresleniem

i nie twierdze ze w tym przypadku chodzi o biede i wiem ze poverty jest lepszym okresleniem