👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:41
I tak oto cementuje się jeden ze stereotypów dotyczących murzynek
Grube, niskie oraz posiadające gówniany akcent z tendencją na przeciąganie słów.
I tak oto cementuje się jeden ze stereotypów dotyczących murzynek

Grube, niskie oraz posiadające gówniany akcent z tendencją na przeciąganie słów.

@up wstyd przyznać bo? Bo zbesztają Cię niewyżyci koniobijcy próbujący pokazać na siłę ich wielki "rasizm"? Dobry argument.
L. Jackson mistrz
L. Jackson mistrz
@stich69 spójrz na temat wyżej to zrozumiesz...
Ot co nasunęła mi się maksyma:
Nie szukaj poklasku; tam gdzie go nie otrzymasz...

Autor napisał/a:
@stich69 spójrz na temat wyżej to zrozumiesz...
Co ma byle murzyn z internetu do L. Jacksona i tego, że "wstyd" przyznać, że jest świetnym człowiekiem?
helmanss napisał/a:
@up
Nie szukaj mądrości na sadolu..
Fakt, za to arogancji, głupoty i płytkości rozumowania można szukać i odnaleźć do woli. Począwszy od Twojej wypowiedzi.

- That wasn't even me! It's was Morgan Freeman!
- Fuck you anyway!
jebłem
- Fuck you anyway!
jebłem

Czarny i co z tego, tego goscia lubie i szanuje, jak komus to nie pasuje to niech sie wali na cyce.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie