📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Niga nie dała się sprowokować, ani tym bardziej fukju... Świat się kończy.

Co za tępi policjanci, nawija do nich to samo przez minutę a ci nie reagują.

Mam znajomego gliniarza w Chicago, Polaka, kapitan jednostki... Kiedyś mi opowiadał o szkoleniu...
The same bullet, two targets...
Jakby ktoś nie skumał przekazu: Do białych nie strzelamy, chyba, że mają broń...
The same bullet, two targets...

Jakby ktoś nie skumał przekazu: Do białych nie strzelamy, chyba, że mają broń...

Skarpeta na zaciętą taśmę..
Casse-o-player, apka- jak ktoś ma sentyment do kaset magnetofonowych
.
..w szufladach dużo ich mieszka
.
Casse-o-player, apka- jak ktoś ma sentyment do kaset magnetofonowych

..w szufladach dużo ich mieszka

po prostu nie jestem rasistą. Jak widzę murzyna pracującego na drugim piętrze mojego biurowca to nie krzyczę "wracaj do siebie!", bo widać, że gość wykształcony, ubrany w porządny garnitur i mówiący po polsku lepiej niż nie jeden Ślązak. Tak samo nie przeszkadzają mi liczni w Warszawie i okolicach Azjaci, są pracowici, przedsiębiorczy i zazwyczaj uśmiechnięci. Organizują orientalne pokazy w Łazienkach Królewskich, ciekawie jest zobaczyć wschodnią kulturę na żywo. Ta policjantka znalazła się w nieprzyjemnej dla niej sytuacji, mimo wszystko wykazuje opanowanie i profesjonalizm jak na cywilizowanego człowieka przystaje. Szacun dla niej
PS żeby nie było, że się czegoś oćpałem, ja nic nie mam do pracujących i uczciwych murzynów. Jak widzę ten syf ludzki, który zalewa Europę to mi się AK 47 w kieszeni przeładowuje!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie