Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Fuck you
krajsik • 2020-04-25, 10:38
Facet udziela porad sympatykom teorii spiskowych związanych z koronawirusem.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Barnellini 2020-04-25, 22:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-26, 1:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dexterl 2020-04-26, 1:03 1
NorbiX napisał/a:

Patrzcie, dzban na dzbanie! Telewizji nie ogląda, w wirusa nie wierzy. Tylko czapeczki foliowej nie nosi.

Dzięki za materiał. Rzeczowo i na temat! Piwko!

Zgłoś
m1t 2020-04-26, 2:20
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-26, 9:59 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-26, 11:03
Dobrze że jest internet i telewizja, bo nie wiedzielibyście nawet, że jest o co się kłócić.
Bo przecież rzeczywistość jest mało wiarygodna.
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-26, 11:07
m1t napisał/a:

Mirki z przed telewizorów i wyznawcy "jutubowych ekspertów" zobaczcie jak gość z kanału ProstoDoCelu rozjeżdża waszego guru "bełkota pseudonaukowego" merytorycznie na argumenty.
Trudno uwierzyć,że polaki to takie k***a tumany.
ch*j macie link zaśmierdziałe lenie umysłowe.

Oglądnąłeś i co? bo ja na przyklad nie wytrzymie...

m1t napisał/a:

Mirki z przed telewizorów i wyznawcy "jutubowych ekspertów" zobaczcie jak gość z kanału ProstoDoCelu rozjeżdża waszego guru "bełkota pseudonaukowego" merytorycznie na argumenty.
Trudno uwierzyć,że polaki to takie k***a tumany.
ch*j macie link zaśmierdziałe lenie umysłowe.

euromomo.eu/graphs-and-maps/ zobacz i powiedz mi czy nie ma wzrostu śmiertelności
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-26, 11:56 3
Na hasło "COVID-19" płynie kasa, stanowiska i apanaże.
We Włoszech mafia zrobiła sobie biznes z fałszowania aktów zgonu.
Dzięki temu uzyskuje się pomoc państwa i otwiera się droga do odszkodowań.
Praktycznie nikt już tam nie umiera z innych powodów niż wirus.
Władzy to pasuje, bo może tuszować zapaść państwa i zrobić z Włoch ofiarę na skalę międzynarodową.

a jeśli zaprzeczasz, to jesteś wykluczony z środowisk naukowych, pracy w administracji itp
Podobnie jak to dzieje się z krytyką LGBT, feminzmu czy przyczyn ocieplenia.

Zgłoś
PurzelT 2020-04-26, 14:58 1
Zgłoś
m1t 2020-04-26, 15:32
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-26, 15:53
m1t napisał/a:

Problem w tym,że gość z bełkotu nie odnosi się tutaj do żadnych badań naukowych.Filmy z żółtymi napisami?O czym ty piszesz?
Widzę,że nie oglądałeś.
Następny.Nie obejrzał ale się wypowie.Gdzie te trupy?
Od początku plandemi zmarło ponad 500 osób.
Dzienne ok 1100 Polaków idzie do piachu więc skończ to straszenie.

Żadne straszenie. Nie wytrzymie to był cytat z tego filmu więc chyba Ty nie obejrzeałeś. W polsce zmarlo malo osob. A co z innymi krajami?

euromomo.eu/graphs-and-maps/ Powtarzam zerknij na znaczacy wzrost śmiertelości w europie jeśli tak lubisz FAKTY
Zgłoś
m1t 2020-04-26, 16:11
Obejszłem_system napisał/a:

Żadne straszenie. Nie wytrzymie to był cytat z tego filmu więc chyba Ty nie obejrzeałeś. W polsce zmarlo malo osob. A co z innymi krajami?
Powtarzam zerknij na znaczacy wzrost śmiertelości w europie jeśli tak lubisz FAKTY

A patrzyłeś na ilość wykonywanych testów?Przykładowo Niemcy ponad 2mln testów czyli przebadane 2% populacji z czego 5800 zmarło.Dziennie umiera w Niemczech 2500 osób.
Gdzie te trupy?
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-26, 20:10 2
m1t napisał/a:

A patrzyłeś na ilość wykonywanych testów?Przykładowo Niemcy ponad 2mln testów czyli przebadane 2% populacji z czego 5800 zmarło.Dziennie umiera w Niemczech 2500 osób.
Gdzie te trupy?

O czym Ty mówisz ? Ja Ci dałem statystykę umieralności która wzrosła,kwestionujesz to?

Zastanawiam się czego Ty próbujesz dowieść, że nie ma wirusa? że to ściema? W płaską ziemię też wierzysz? To jest jakaś potrzeba buntu? Skąd to się bierzę. Naprawdw myślisz że co? że to ktoś zaplanował? Nie wiem skąd wy sie ludzie bierzecie. Szukacie teorii spiskowych w najdziwniejszych miejscach.Dlaczego?????
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-26, 20:29
Zgłoś
m1t 2020-04-26, 20:40
Obejszłem_system napisał/a:

O czym Ty mówisz ? Ja Ci dałem statystykę umieralności która wzrosła,kwestionujesz to?
Zastanawiam się czego Ty próbujesz dowieść, że nie ma wirusa? że to ściema? W płaską ziemię też wierzysz? To jest jakaś potrzeba buntu? Skąd to się bierzę. Naprawdw myślisz że co? że to ktoś zaplanował? Nie wiem skąd wy sie ludzie bierzecie. Szukacie teorii spiskowych w najdziwniejszych miejscach.Dlaczego?????

Widzę,że wierzysz w to,że po kwarantannie wszystko wróci do normy.Otórz nie,nie wróci co zapowiedział Morawiecki "nowa normalność".
Jak nie kwestionuje istnienia wirusa tylko plandemi.

worldometers.info/coronavirus/

Wysyłam jeszcze raz.Na prawdę myślisz,że 1mln przypadków śmiertelnych na 7,2mld ludzi to stan pandemii?
Zdajesz sobie sprawę ile ludzi umiera dzienne na świecie z powodu innych chorób?
A pamiętasz świńską grypę z 2009?

Dziennie w Polsce ginie około 1200 ludzi. W ciągu 50 dni zmarło mniej więcej 70 000. Do tego grona zaliczanych jest 500 osób u których NIEPRECYZYJNY W 80% test na koronawirusa dał pozytywny wynik. ZAPEWNE 10, a może więcej % z tych 70 tyś. było też chorych na grypę! (co daje 7 tyś.) CZY KTOŚ OGŁOSIŁ PANDEMIĘ GRYPY, A ZMARŁYCH ZALICZYŁ DO GRONA UŚMIERCONYCH PRZEZ GRYPĘ?!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem