👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Istnienie pandemii koronawirusa to jest dopiero teoria spiskowa. W Polsce zachorowało 0.019% populacji, słownie: dziewiętnaście tysięcznych procenta.

Najgorszy rodzaj dzbanów wierzących w teorie spiskowe kryje się wśród lekarzy!
Np. taki dr n. med. Zbigniew Martyka powiedział w wywiadzie dla "Gazety krakowskiej" :
„Patomorfolodzy wypowiadają się, że na swoim stole nie spotkali ani jednej osoby, która zmarłaby z powodu koronawirusa.
Powiem krótko, z punktu widzenia medycyny, koronawirus to nie pandemia”
Takich ludzi powinno się pozbawiać prawa do wykonywania zawodu i posadzić przed telewizor.
Niech zobaczą sobie pandemię!
Np. taki dr n. med. Zbigniew Martyka powiedział w wywiadzie dla "Gazety krakowskiej" :
„Patomorfolodzy wypowiadają się, że na swoim stole nie spotkali ani jednej osoby, która zmarłaby z powodu koronawirusa.
Powiem krótko, z punktu widzenia medycyny, koronawirus to nie pandemia”
Takich ludzi powinno się pozbawiać prawa do wykonywania zawodu i posadzić przed telewizor.
Niech zobaczą sobie pandemię!

Patrzcie, dzban na dzbanie! Telewizji nie ogląda, w wirusa nie wierzy. Tylko czapeczki foliowej nie nosi.

a tak bez żartów...
Ten eksperyment udał się modelowo.
Zwłaszcza w Polsce ludzie dali sobie wyprać mózgi jak nigdzie indziej .
Bardziej wierzą w wirtualną rzeczywistość, niż w to, co widzą na własne oczy.
Nie potrzeba już represji, bo narodziło wśród nas się nowe pokolenie ORMO-wców.
Oni dopilnują respektowania praw orwellowskiej rzeczywistości. Poprawią Ci maseczkę, albo z🤬bią w necie.
To jest prawdziwy cel tej zadymy - stworzenie społeczeństwa całkowicie posłusznego i kontrolowanego przez samozwańczych Kapo.
Od kilku miesięcy pełno trupów , grobów i tragedii - ale tylko na ekranie.
Jak widać, wystarczy trochę zer i jedynek, żeby kontrolować cały świat.
Ten eksperyment udał się modelowo.
Zwłaszcza w Polsce ludzie dali sobie wyprać mózgi jak nigdzie indziej .
Bardziej wierzą w wirtualną rzeczywistość, niż w to, co widzą na własne oczy.
Nie potrzeba już represji, bo narodziło wśród nas się nowe pokolenie ORMO-wców.
Oni dopilnują respektowania praw orwellowskiej rzeczywistości. Poprawią Ci maseczkę, albo z🤬bią w necie.
To jest prawdziwy cel tej zadymy - stworzenie społeczeństwa całkowicie posłusznego i kontrolowanego przez samozwańczych Kapo.
Od kilku miesięcy pełno trupów , grobów i tragedii - ale tylko na ekranie.
Jak widać, wystarczy trochę zer i jedynek, żeby kontrolować cały świat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie