👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Polskie miss sejmu... Nie jest tak źle...
wiadomosci.wp.pl/gid,14005322,kat,1342,title,Miss-sejmu,galeria.html
wiadomosci.wp.pl/gid,14005322,kat,1342,title,Miss-sejmu,galeria.html
Tazz napisał/a:
A jakie ma niby życie być? skoro jest alternatywa to czemu by nie skorzystać?
A skoro jedna i drugie nie ogarniają to ja wole cycate lachony od obojniaków i pedałów.
1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że r🤬a małolaty.
2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.
Ja się zawsze zastanawiam jakim trzeba być debilem, aby zagłosować na partię palikota.

DamianG napisał/a:
Ja się zawsze zastanawiam jakim trzeba być debilem, aby zagłosować na partię palikota.
Pomyśl, że niektórzy są skłonni zagłosować na takie twory jak partia Korwinna-Mikke czy Ruch Nardowy...
A w Polsce-katolsce polityk musi mieć żonę, dwoje dzieci najlepiej, nie pić, nie palić, nie bawić się, żonę r🤬ać tylko po bożemu i przy zgaszonym świetle, a broń boże się rozwieść, bo wtedy kariera skończona. Tak więc wszyscy udają i grają, a paradoksalnie najbardziej normalnie zachowuje się właśnie wynaturzony trans.
To tylko dzieje się w twojej lewackiej głowie
Wskażcie kto według was odpowiada temu opisowi?
To tylko dzieje się w twojej lewackiej głowie

Wskażcie kto według was odpowiada temu opisowi?
!Timon napisał/a:
1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że r🤬a małolaty.
2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.
Nie no ja się z tobą w pełni zgadzam.. Ja też bym z chęcią do kraju wrócił bo mam tam przyjaciół i ogólnie jestem do kraju przywiązany, ale przywracanie tej owej normalności nie będzie trwało ani roku ani 5 lat, a życie mamy jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej więc..
A co do pkt drugiego to masz też rację, ale nadal wole cycate lachony

Sami ciule na niego głosowaliście....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie