Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-10, 12:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szaronpl 2014-02-10, 12:24 3
Vladimir Luxuria włoski poseł z jajami.
Zgłoś
wrobel102 2014-02-10, 12:28 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
S.W.A.T 2014-02-10, 12:38
Polskie miss sejmu... Nie jest tak źle...

wiadomosci.wp.pl/gid,14005322,kat,1342,title,Miss-sejmu,galeria.html
Zgłoś
!Timon 2014-02-10, 13:18 1
Tazz napisał/a:

A jakie ma niby życie być? skoro jest alternatywa to czemu by nie skorzystać?

A skoro jedna i drugie nie ogarniają to ja wole cycate lachony od obojniaków i pedałów.

1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że r🤬a małolaty.

2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.
Zgłoś
DamianG 2014-02-10, 14:15 3
Ja się zawsze zastanawiam jakim trzeba być debilem, aby zagłosować na partię palikota.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 14:40
DamianG napisał/a:

Ja się zawsze zastanawiam jakim trzeba być debilem, aby zagłosować na partię palikota.

Pomyśl, że niektórzy są skłonni zagłosować na takie twory jak partia Korwinna-Mikke czy Ruch Nardowy...
Zgłoś
TRQPL 2014-02-10, 14:52
meier napisał/a:

To jest Pani Nicole Minetti

Obrazek

Obrazek

A to jest "pani" Krzysztof Bęgowski
Zgłoś
jazda123 2014-02-10, 15:39
A w Polsce-katolsce polityk musi mieć żonę, dwoje dzieci najlepiej, nie pić, nie palić, nie bawić się, żonę r🤬ać tylko po bożemu i przy zgaszonym świetle, a broń boże się rozwieść, bo wtedy kariera skończona. Tak więc wszyscy udają i grają, a paradoksalnie najbardziej normalnie zachowuje się właśnie wynaturzony trans.

To tylko dzieje się w twojej lewackiej głowie
Wskażcie kto według was odpowiada temu opisowi?
Zgłoś
Tazz 2014-02-10, 15:57
!Timon napisał/a:

1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że r🤬a małolaty.

2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.

Nie no ja się z tobą w pełni zgadzam.. Ja też bym z chęcią do kraju wrócił bo mam tam przyjaciół i ogólnie jestem do kraju przywiązany, ale przywracanie tej owej normalności nie będzie trwało ani roku ani 5 lat, a życie mamy jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej więc..

A co do pkt drugiego to masz też rację, ale nadal wole cycate lachony
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-10, 16:56
Sami ciule na niego głosowaliście....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 17:51
Zgłoś
Tazz 2014-02-10, 17:55
Zgłoś
mack_k 2014-02-10, 19:09
a zkad te popaprance sie wzieli jak nie z wloch kiedys tego nie bylo
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 12:17
Po lewej sąd, po prawej sejm ;D
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem