👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@czosnekzchlebkiem, contracts, km2bp
Mam do was 2 pytania:
1, czy posiadacie prawo jazdy?
2. jeśli tak, to ile km miesięcznie przejeżdżacie?
Grzegorz.C - do tego gościa, z wiadomych przyczyn, żadnego pytania nie mam
Mam do was 2 pytania:
1, czy posiadacie prawo jazdy?
2. jeśli tak, to ile km miesięcznie przejeżdżacie?
Grzegorz.C - do tego gościa, z wiadomych przyczyn, żadnego pytania nie mam

Rozwiązałem zagadkę, fotoradar stoi za drzewem żeby go nikt nie widział. Dziękuję
W widocznym miejscu to jest znak ograniczenia. Droga to nie tor, żeby machać żółtą flagą, jak kierowca ma zwolnić.

Nie rozumiem tych argumentów "hoho odezwał się ten co prawka nie ma". Naprawdę uważacie że nie da rady jechać wolniej? Uzasadnijcie to jakoś, zaznaczam że mentorsko pogardliwy ton nie wystarczy.

Skierowany na przejście dla pieszych!
... Dobra powiem inaczej. Jest skierowany na przejście dla pieszych!
... Dobra powiem inaczej. Jest skierowany na przejście dla pieszych!

Do autora: no popatrz, to w wojsku kapral to też żołnierz wyższej rangi?
Do reszty: płaczecie, że sanepid czy pip zapowiada kontrole, a nie powinien. Tak samo ma być z radarami. Bo jechać przepisowo należy cały czas, a nie jak zobaczysz znaczek, że radar znajduje się gdzieś na odcinku 1000m.
Do bóludupców - tak mam prawko. Jeżdżę po mieście i poza miastem. Jeżeli dostanę mandat, to na własne życzenie, a nie bo policja, czy straż się na mnie uwzięła. Zresztą radary zazwyczaj ustawione są, żeby łapać tych, co przekraczają prędkość o ponad 20km/h.
Do reszty: płaczecie, że sanepid czy pip zapowiada kontrole, a nie powinien. Tak samo ma być z radarami. Bo jechać przepisowo należy cały czas, a nie jak zobaczysz znaczek, że radar znajduje się gdzieś na odcinku 1000m.
Do bóludupców - tak mam prawko. Jeżdżę po mieście i poza miastem. Jeżeli dostanę mandat, to na własne życzenie, a nie bo policja, czy straż się na mnie uwzięła. Zresztą radary zazwyczaj ustawione są, żeby łapać tych, co przekraczają prędkość o ponad 20km/h.

Jaka jest wartość dodana tego że jest ustawiony na przejście ? Kasa + Może jak ktoś dostanie mandat to następnym razem w tym miejscu będzie wypatrywał co jest za drzewami a nie przed przejściem ? Inny przykład - gość wywiesza odblask przed przejściem i kierowca zwalnia ponieważ może być jakiekolwiek zagrożenie ... Ale nie, lepiej mieć fotoradar ustawiony na ładne jeb***cie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie