Kolejny sie w Emlia bawi, a kolejny strażnik, który wie lepiej, gdzie radar powinien stać, żeby poprawiał bezpieczeństwo, a gdzie, żeby nabijać kasę...
Ja pierdykam, jaki robot.
'wczytano protokół-skierowano na przejście dla pieszych"
skierowano na przejście dla pieszych
'wczytano protokół-skierowano na przejście dla pieszych"

@fryc, nie pewnie, lepiej w domu siedzieć i k🤬a klikać w klawiaturę
@fryc88
i bardzo dobrze. Oby każdy miał telefon z kamerą pod ręką. Żeby się te szeryfy ze straży miejskiej nie czuły za dobrze. Ma mieć świadomość, że on SŁUŻY przede wszystkim, a nie rządzi.
BTW Ciekawostka! Sprawdzona metoda na mandaty za parkowanie od tych kurew - nie przyjmować, utrzymywać, że samochód pożyczyło się komuś z rodziny, ale nie pamięta komu (każdy brał). Nie ma obowiązku obciążać rodziny, także sprawa do wygrania. Sprawdziłem na sobie i polecam, bo działa!
Odnosi się to do mandatów takich z dupy - ja na przykład dostałem dwa za parkowanie tam, gdzie nie wolno...ale znaku o tym informującego już nie ma. Kiedyś był, ale zniknął. A mandaty piszą. Albo za parkowanie kołem jednym na trawniku, tudzież nie zachowując 10 metrów od skrzyżowania, na uliczkach osiedlowych, gdzie się wlecze 30 km/h i tak.
Jak stajesz jak ciota - blokujesz wyjazd/stoisz na kopercie/zagradzasz przejście chodnikiem to taki c🤬j - mandat się należy jak szubienica Michnikowi.
i bardzo dobrze. Oby każdy miał telefon z kamerą pod ręką. Żeby się te szeryfy ze straży miejskiej nie czuły za dobrze. Ma mieć świadomość, że on SŁUŻY przede wszystkim, a nie rządzi.
BTW Ciekawostka! Sprawdzona metoda na mandaty za parkowanie od tych kurew - nie przyjmować, utrzymywać, że samochód pożyczyło się komuś z rodziny, ale nie pamięta komu (każdy brał). Nie ma obowiązku obciążać rodziny, także sprawa do wygrania. Sprawdziłem na sobie i polecam, bo działa!
Odnosi się to do mandatów takich z dupy - ja na przykład dostałem dwa za parkowanie tam, gdzie nie wolno...ale znaku o tym informującego już nie ma. Kiedyś był, ale zniknął. A mandaty piszą. Albo za parkowanie kołem jednym na trawniku, tudzież nie zachowując 10 metrów od skrzyżowania, na uliczkach osiedlowych, gdzie się wlecze 30 km/h i tak.
Jak stajesz jak ciota - blokujesz wyjazd/stoisz na kopercie/zagradzasz przejście chodnikiem to taki c🤬j - mandat się należy jak szubienica Michnikowi.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Kierowcy tak bardzo płaczą i się pultają że ktoś ich ukrytym fotoradarem przyłapie na łamaniu przepisów ojojoj
Trzeba k🤬a jeździć przepisowo a nie stękać że biorą z zaskoczenia.
- córuś znalazłam w twoim pokoju heroinę! tak nie wolno!
- ty szmato grzebałaś w moich rzeczach? jak mogłaś?!..

- córuś znalazłam w twoim pokoju heroinę! tak nie wolno!
- ty szmato grzebałaś w moich rzeczach? jak mogłaś?!..
prewencja na najwyższym poziomie... szkoda że ukryta za drzewem

podpis użytkownika
Rock.
ale czego Wy nie kumacie, przecież jest ustawiony na przejście dla pieszych

podpis użytkownika
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Jednej rzeczy nie rozumiem .
Malowanie fotoradarów na jaskrawe kolory , stawiane tak żeby były widoczne i poprzedzone w dodatku znakiem informacyjnym .
To tak jakby zapowiedzieć tydzień wcześniej kontrolę sanepidu w zakładzie żywienia zbiorowego.
Kontrole aby były skuteczne powinny być wyrywkowe i niezapowiedziane.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Malowanie fotoradarów na jaskrawe kolory , stawiane tak żeby były widoczne i poprzedzone w dodatku znakiem informacyjnym .
To tak jakby zapowiedzieć tydzień wcześniej kontrolę sanepidu w zakładzie żywienia zbiorowego.
Kontrole aby były skuteczne powinny być wyrywkowe i niezapowiedziane.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

Grzegorz.C napisał/a:
Kierowcy tak bardzo płaczą i się pultają że ktoś ich ukrytym fotoradarem przyłapie na łamaniu przepisów ojojoj
Trzeba k🤬a jeździć przepisowo a nie stękać że biorą z zaskoczenia.
Od razu widać, że kolega prawka nie ma i nie jeździ.

Fotoradar jest ustawiony na przejście dla pieszych żeby nie przechodzili za szybko

Jaźdźcie przepisowo to nie będzie strachu o mandat. A nie, widzi fotoradar zwalnia a potem gaz, kalectwo, więzienie i płacz. Drogi są publiczne i prawo stara się zapewnić bezpieczeństwo dla każdego. A w zasilaniu budżetu przez idiotów nie widzę nic złego.

@magik2501
Wystarczy parkować tam, gdzie jest to dozwolone i nie trzeba kombinować z mandatami...
Za prędkość owszem, zdarza mi się, ale za parkowanie jakoś nie miałem problemów z tym, bo pilnuję się w takich rzeczach, podobnie jak i z czerwonymi światłami, wyprzedzaniem na ciągłej, itd.
Co do całej sytuacji - nie pochwalam i generalnie gość ma rację co do tego, że radaru chować za drzewami się nie powinno, ale wystarczyło by zadzwonić na policję, że radar stoi ustawiony w taki a nie inny sposób i 95% szans, że z tym coś by zrobili, chyba, że straż ma układ z policją, gdzie zazwyczaj tak nie jest - wręcz przeciwnie, nie lubią się.
Wystarczy parkować tam, gdzie jest to dozwolone i nie trzeba kombinować z mandatami...
Za prędkość owszem, zdarza mi się, ale za parkowanie jakoś nie miałem problemów z tym, bo pilnuję się w takich rzeczach, podobnie jak i z czerwonymi światłami, wyprzedzaniem na ciągłej, itd.
Co do całej sytuacji - nie pochwalam i generalnie gość ma rację co do tego, że radaru chować za drzewami się nie powinno, ale wystarczyło by zadzwonić na policję, że radar stoi ustawiony w taki a nie inny sposób i 95% szans, że z tym coś by zrobili, chyba, że straż ma układ z policją, gdzie zazwyczaj tak nie jest - wręcz przeciwnie, nie lubią się.

jaki był by sens widocznych fotoradarów ? jełopy pisze 50 to jedź 50