👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolejny sie w Emlia bawi, a kolejny strażnik, który wie lepiej, gdzie radar powinien stać, żeby poprawiał bezpieczeństwo, a gdzie, żeby nabijać kasę...
Ja pierdykam, jaki robot.
'wczytano protokół-skierowano na przejście dla pieszych"
skierowano na przejście dla pieszych
'wczytano protokół-skierowano na przejście dla pieszych"

ale czego Wy nie kumacie, przecież jest ustawiony na przejście dla pieszych

Jednej rzeczy nie rozumiem .
Malowanie fotoradarów na jaskrawe kolory , stawiane tak żeby były widoczne i poprzedzone w dodatku znakiem informacyjnym .
To tak jakby zapowiedzieć tydzień wcześniej kontrolę sanepidu w zakładzie żywienia zbiorowego.
Kontrole aby były skuteczne powinny być wyrywkowe i niezapowiedziane.
Malowanie fotoradarów na jaskrawe kolory , stawiane tak żeby były widoczne i poprzedzone w dodatku znakiem informacyjnym .
To tak jakby zapowiedzieć tydzień wcześniej kontrolę sanepidu w zakładzie żywienia zbiorowego.
Kontrole aby były skuteczne powinny być wyrywkowe i niezapowiedziane.

Fotoradar jest ustawiony na przejście dla pieszych żeby nie przechodzili za szybko

Jaźdźcie przepisowo to nie będzie strachu o mandat. A nie, widzi fotoradar zwalnia a potem gaz, kalectwo, więzienie i płacz. Drogi są publiczne i prawo stara się zapewnić bezpieczeństwo dla każdego. A w zasilaniu budżetu przez idiotów nie widzę nic złego.

@magik2501
Wystarczy parkować tam, gdzie jest to dozwolone i nie trzeba kombinować z mandatami...
Za prędkość owszem, zdarza mi się, ale za parkowanie jakoś nie miałem problemów z tym, bo pilnuję się w takich rzeczach, podobnie jak i z czerwonymi światłami, wyprzedzaniem na ciągłej, itd.
Co do całej sytuacji - nie pochwalam i generalnie gość ma rację co do tego, że radaru chować za drzewami się nie powinno, ale wystarczyło by zadzwonić na policję, że radar stoi ustawiony w taki a nie inny sposób i 95% szans, że z tym coś by zrobili, chyba, że straż ma układ z policją, gdzie zazwyczaj tak nie jest - wręcz przeciwnie, nie lubią się.
Wystarczy parkować tam, gdzie jest to dozwolone i nie trzeba kombinować z mandatami...
Za prędkość owszem, zdarza mi się, ale za parkowanie jakoś nie miałem problemów z tym, bo pilnuję się w takich rzeczach, podobnie jak i z czerwonymi światłami, wyprzedzaniem na ciągłej, itd.
Co do całej sytuacji - nie pochwalam i generalnie gość ma rację co do tego, że radaru chować za drzewami się nie powinno, ale wystarczyło by zadzwonić na policję, że radar stoi ustawiony w taki a nie inny sposób i 95% szans, że z tym coś by zrobili, chyba, że straż ma układ z policją, gdzie zazwyczaj tak nie jest - wręcz przeciwnie, nie lubią się.

jaki był by sens widocznych fotoradarów ? jełopy pisze 50 to jedź 50
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie