Niezależny i obiektywny portal pyta.pl po raz kolejny przygotował relacje dla rbl.tv z demonstracji w obronie zwierząt, a konkretnie przerabiania ich na futra - ale kogo obchodzą takie szczegóły. Dobra Pyta.
Wprawdzie przeszkadzanie TVP to lekka przesada. Ale sama relacja ok.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-18, 14:22
Q-DC
2013-02-18, 14:29
przepraszam,pod mięsnym będzie przystanek?
Czekam na odcinek w którym ktoś obije im mordę, ale tak żeby to nagrali. Wtedy będzie dobry, śmieszny materiał, może na harda jak nabiją ich na pale.
konto usunięte
2013-02-18, 15:55
Tylko obić mordę i obić mordę, czy wy dalej nie rozumiecie o co w tym chodzi? Naśmiewają się z takich właśnie bezsensownych manifestacji na które każdy i tak ma w*****ne. Prowokacja tvp udała się jak najbardziej, bo tylko chodzi żeby zrobić "setke" z byle kim i byle o czym i później puścić to milionom. Popieram działania pyty w stu procentach bo robią kawał dobrej roboty.
@2up chyba przedostatnia pyta o tym byla, o koszernym zabijaniu. Na protescie przeciwko temu, takze ten, no nie pyklo.
Wiem że to przerobicie więc "lubię placki"
konto usunięte
2013-02-18, 16:11
Gość załatwiający futra wygrywa
Pyta - najlepsi dziennikarze
Widze, że u wielu użytkowników sadola nie ma za grosz dystansu do przedsięwzięcia pytowego, trudno.
konto usunięte
2013-02-18, 16:17
@quang-dat
Zrob cos dla siebie, wstan od komputera, wyjdz z domu, jedz do Warszawy i zajeb mu w morde.
Bawełna z biednych murzynów