Rok 2060. Dziadek opowiada wnuczkowi:
- Za moich czasów to my mieliśmy komputery, smartfony, Internet, filmy 3D...
- Dziadek, nie p🤬l! Łap za kija, bo nam wilki mięso wpieprzą!
podpis użytkownika
I'm not crazy, my reality is just different than yours.
Mnie zawsze bawi perspektywa najbliższych 10 lat

Jak da się dzieciakowi stary telefon pokroju nokii 3310, a on będzie próbował palcem przesuwać po ekranie
Dzisiaj oglądałem w "boso przez świat" o Pigmejach i pomyślałem że jakby nasza cywilizacja p🤬lnęła to takie małe sprytne murzynki by nas mogły 100x wyr🤬ać i zjeść, bo bez tych wszystkich gadżetów i osiągnięć kultury jesteśmy niczym.
pumba napisał/a:
Dzisiaj oglądałem w "boso przez świat" o Pigmejach i pomyślałem że jakby nasza cywilizacja p🤬lnęła to takie małe sprytne murzynki by nas mogły 100x wyr🤬ać i zjeść, bo bez tych wszystkich gadżetów i osiągnięć kultury jesteśmy niczym.
Jeśli mały sprytny murzynek byłby wstanie wyr🤬ac cie w dupe i zjeść to zgaduje że jesteś życiową łajzą?
J................k
2013-03-17, 16:17
hahah pumba ty idioto
Nie będziemy bić się o mięso, bo to się nie będzie opłacać wielkim korporacjom.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
Jeżeli brudasy się namnożą to niestety ten kawał będzie prawdą.
j................ę
2013-03-17, 16:47
Właśnie skończyłem czytać o plemionach słowiańskich,polanach bużanach itd i tak sobie myślę, k🤬a nieco ponad 1000 lat i z wojowników staliśmy się p🤬dami

no nie 1000 nawet a 70 a nawet k🤬a i to nie z 30 lat temu jak narodowi nie pasowało to strajk zamieszki nap🤬lanie i wywalczenie czegoś

a teraz p🤬dy z duszami wojowników boję się pomyśleć co będzie za 50 lat...bez robota podcierającego nam dupę nie będziemy w stanie się porządnie wysrać.
@pumba
tez ogladalem, bo wp🤬lalem "objat" akurat
podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.
do tych, którzy wyzywają mnie od idiotów: ciekawy jestem jak byś się zachował w sytuacji kiedy nie masz co do ryja wsadzić... jak byś to oglądał to byś wiedział, że oni sami polują, wszystko zbierają i inne c🤬ju muje. o to mi chodziło. mamusia by ci obiadku nie zrobiła, a w lodówce też by pusto było. ale c🤬j z tym nie ma sensu z wami dyskotuwać, bo jedyne po co na to forum wbijacie jest hejtowanie ludzi. szkoda, że nawet już na tej stronce trafia się na takich zjebów
e................9
2013-03-17, 17:31
Tak mi się skojarzyło "Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie" ~A. Einstein ...
pumba... polowa Naszego kraju sama hoduje żywy inwentarz zielsko to samo więc nie p🤬l. No chyba, że o amerykańcach gadasz
masz racje Czarli, ale biorąc pod uwagę nawet brak prądu czy ropy naftowej to długo byśmy nie pociągneli.
Przede wszystkim bez prądu nie ma lodówek - drastycznie zmienia się sposób przechowywania żywności a ta która jest po prostu psuje się i jesteśmy w czarnej dupie. Ale są konserwy i psy, pierwszy sezon dałoby się jakoś wytrzymać

Nie wpadałbym też w czarnowidztwo, trochę by nas ubyło ale na dłuższą metę dalibyśmy sobie świetnie radę.
m................k
2013-03-18, 7:44
A bo to problem sobie generator własny postawić.... Żeby prądu nie było to trzeba by zmienić prawa fizyki...