W c🤬j śmieszne... męczyć psa w taki sposób, jakbyś debilu nie wiedział że "zestresowane" mięso smakuje gorzej.
J🤬ą k🤬ą jest ten kogo śmieszy znęcanie się nad zwierzętami lub ich okaleczanie. Ja wiem że to sadistic ale bez przesady. Tutaj śmiejemy sie z poj🤬ych ludzi. Ten kto zwierząt nie szanuje to moim zdaniem nawet tutaj nie zasługuje na obywatelstwo.
@wszyscy up, nie zesrajcie się. Jak psa żółtki otłukują przed przerobieniem go na zupkę chińską, to piwa stawiacie jak poj🤬i. Też nie lubię znęcania się od zwierzakami, ale tutaj nikt mu łba nie urwał, może chcieli tylko sprawdzić jak się zwierz zachowa - no i nie dał rady :d
Eupe83 napisał/a:
J🤬ą k🤬ą jest ten kogo śmieszy znęcanie się nad zwierzętami lub ich okaleczanie. Ja wiem że to sadistic ale bez przesady. Tutaj śmiejemy sie z poj🤬ych ludzi. Ten kto zwierząt nie szanuje to moim zdaniem nawet tutaj nie zasługuje na obywatelstwo.
nie zesraj sie hahahah

Eupe83 napisał/a:
Pedale jabany
Dla brudasa też bym miał challenge: ja macham bejsbolem a on unika strzału w głowę mając związane z tyłu ręce.
Jakie debile. Bawią się jedzeniem zamiast go na smalec przerobić od razu.