Gadka
konto usunięte
• 2014-03-07, 15:11
Internet explorer nie wstydzi się zapytać , czy ma być domyślną przeglądarką, a Ty wstydzisz się zagadać do dziewczyny?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-07, 15:23
Internet Explorer ma przynajmniej bogatych rodziców, a ja nie
Jak zagadam i się zgodzi, to znaczy, że za łatwa.
konto usunięte
2014-03-07, 15:41
Nie wiem czy było czy nie było, ale zajebiste
- Czy ja się dodzwoniłem do obsługi klienta?
- Tak.
- Możecie sprawdzić z jakiej przeglądarki korzystam?
- Skoro pan dzwoni to zapewne Internet Explorer.
IE - przeglądarka służąca do zlokalizowania i ściągnięcia innej przeglądarki. Fenomen
konto usunięte
2014-03-07, 16:08
Ten żart pojawił się w internecie jakieś 5 lat temu... Ale jeśli ty używasz IE to pierwszy raz zobaczyłeś go właśnie dzisiaj
Z tego co słyszałem to IE dorównuje teraz przeglądarkom typu chrome czy mozilla a nawet jest od niech lepszy.
konto usunięte
2014-03-07, 17:41
bylo gdzies dawno na miszczach
konto usunięte
2014-03-07, 18:26
Trochę nieaktualny żarcik, bo nowy IE osiąga lepsze wyniki niż konkurencyjne przeglądarki jak Chrome czy Firefox. Na niekorzyść działa jedynie zdecydowanie mniejsza ilość możliwych wtyczek do wgrania.
konto usunięte
2014-03-07, 18:27
konto usunięte
2014-03-09, 0:56
Tekst starszy od Sadola.