👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może tam gdzieś istnieje życie.
Może nawet mają swojego sadistic.pl
Może jeszcze nie jest opanowany przez gimbużerię
Może nawet mają swojego sadistic.pl
Może jeszcze nie jest opanowany przez gimbużerię

Grizon napisał/a:
Polecam wiele innych zdjęć z Hubble'a
hubblesite.org/gallery/album/
A dla ciebie piwko.
Dzięki za linka, zarypista strona.

Wszystko spoko tylko, że większość z tych galaktyk może już od dawna nie istnieć. Taka sytuacja
Bartek01 napisał/a:
Wszystko spoko tylko, że większość z tych galaktyk może już od dawna nie istnieć. Taka sytuacja
Dokładnie, sobie na nie patrzymy, a tam ich nie ma

Dobra rzecz, ale muzyka zniszczyła mi błonę bębenkową. Jednak browarek jest twój.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie