Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-12-12, 16:20 3
A ostatnio J. Cole zdissował Eminema, ciekawe czy go oleje ciepłym moczem czy odpowie.

J🤬 metal.
Zgłoś
Policeman 2014-12-12, 17:44 9
Kto w ogóle słucha ich c🤬jowej muzyki...muzyki? Ja rozumiem, że ktoś słucha hip hopu, urzekają go mocne polskie teksty o tym jak tu jest, spoko, nie wnikam, nie robię gównoburzy na temat gatunków, ale jak ktoś mi wyjeżdża z jakimś 50 cent czy game czy coś tam...kto to k🤬a jest? Te ćwierćinteligenty nawet nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak Polska.
Zgłoś
BongMan 2014-12-12, 18:40
Mój kumpel Angol twierdzi, że Eminem należy od Iluminatów i że w jego tekstach można znaleźć nawiązania do tego. Aż tak dokładnie go nigdy nie słuchałem. Kojarzy ktoś coś?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 19:05 77
Policeman napisał/a:

Kto w ogóle słucha ich c🤬jowej muzyki...muzyki? Ja rozumiem, że ktoś słucha hip hopu, urzekają go mocne polskie teksty o tym jak tu jest, spoko, nie wnikam, nie robię gównoburzy na temat gatunków, ale jak ktoś mi wyjeżdża z jakimś 50 cent czy game czy coś tam...kto to k🤬a jest? Te ćwierćinteligenty nawet nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak Polska.

K🤬a j🤬a ale Ty jesteś ograniczony
Oni np. nawijają o swoim 'świecie' a to że się różni od Polski to co? Ich wina?
Robisz gównoburze, bo c🤬ja się znasz a chcesz zaistnieć w komentarzach.

PS. Ja np. nie wiem gdzie są Chojnice i co k🤬a z tego?
Zgłoś
Stranuh 2014-12-12, 19:55 5
Raikiri73 napisał/a:

K🤬a j🤬a ale Ty jesteś ograniczony
Oni np. nawijają o swoim 'świecie' a to że się różni od Polski to co? Ich wina?
Robisz gównoburze, bo c🤬ja się znasz a chcesz zaistnieć w komentarzach.

PS. Ja np. nie wiem gdzie są Chojnice i co k🤬a z tego?

To teraz chojniczanie będą robić "gównoburze" pod twoim postem
Zgłoś
Cormacze 2014-12-12, 19:58 6
To że istnieje taki kraj jak Polska napewno wiedzą pewnie za to nie wiedza gdzie ale co to ma do rzeczy. A co do muzyki to jak dla mnie wspolny kawałek game i 50 centa "hate it or love it" jest wart więcej niż 99% polskiego hiphopu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 23:04 2
Mozna zrozumiec czarnego, ktory chce byc biały. Niestety nie rozumiem białego(eminema), ktory wolałby być czarnym... J🤬a sp🤬olina białej rasy.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 23:05 16
Policeman napisał/a:

A czego ty k🤬a oczekujesz? Że 50 Cent przyleci do Sosnowca i nagrał kawałek jako to w Polsce jest c🤬jowo?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 23:11 2
Tu już c🤬j z tym, że nie wiedzą gdzie Polska leży, kto by się dziwił skoro przeciętny hamerykanin ma wiedzę na poziomie 12 latka z Polski. Mnie bardziej boli to, że ludzie jarają się tą ich "muzyką" którą sobie tam stworzyli gdzieś w piwnicach a ludzie to podchwycili. No do c🤬ja, kiedy my (nasza cywilizacja) kilka tysięcy lat temu budowaliśmy metropolie, wielkie imperia, to oni żyli w j🤬ych szałasach w gówna i trawy. Gdyby nie kolonizacja nadal by tam siedzieli i gnili. Przypłynęli sobie do nowego świata i siedzą w większości na socjalu. Posłuchajcie normalnej muzyki, a nie "my niga, my nigga" I jak jeszcze usłyszałem że tam jakiś raper (c🤬j wie jak go zwą w jego plemieniu) powiedział, że rap to nowy rock'n roll to mnie k🤬ica strzeliła. Jak można coś takiego porównywać. Nie żebym miał coś do polskiej sceny tego hiphopu, ale te cz🤬chy mnie irytują. Tego się nie powinno słuchać, moje zdanie, kropka. Mimo iż murzyni są ludźmi, to mimo wszystko są nieco niżej na poziomie rozwoju.
Zgłoś
Twin 2014-12-12, 23:15 3
A tu Harry Shotta, angielski eminem, w wydaniu drum'n'bass:
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 23:17
Nic w tym dziwnego, eminem jest dużo lepszym raperem. Game to gangster z murzyńskiego getta.
Zgłoś
kermicik 2014-12-12, 23:20
...liryczny konflikt, dissy... trzeba was gimbazo do Donbasu wysłać albo do Syrii!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-12, 23:26 4
The Game nagrał ostatnio kawałek z popkiem, więc chyba wie co to jest polska
Zgłoś
ulifont 2014-12-12, 23:30 1
W Polskich dissach to Tedzik wp🤬la absolutnie każdego, jednak hiphopu już ze 2 lata nie słucham, wyrosłem.

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie