👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hahaha,już myślałem,że trafi i miałem hejtować a tu proszę miła niespodzianka

Przecież słowo "mistrzom" jest poprawne, więc po kij podkreślasz "OM"?

Zrobienie lay upa od tarczy na pełnym sprincie jest niesamowicie trudne. W skrócie im szybciej biegniesz tym szybciej porusza się piłka, tracza przekazuje energię i nawet gdy piłka jest tylko lekko muśnięta, może się odbić jak na filmiku. Wiecie fizyka, dynamika i takie tam zachowanie energii.
Jedyna rada to robić wsada lub upa na obręcz nie od tarczy!
ps. Tak, jestem specjalistą
Jedyna rada to robić wsada lub upa na obręcz nie od tarczy!
ps. Tak, jestem specjalistą

Sam na sam to najtrudniejsza pozycja-kto kiedykolwiek grał to wie....

Knight nie ma łatwego życia. "Zabity" przez DeAndre Jordana, połamany przez Irvinga, ośmieszony przez tarczę. Nikt za parę lat nie będzie pamiętać tego, że ma obecnie wybitny sezon. W inernetach będą tylko takie sklejki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie