Jak nic ofiary analnej interwencji Plebana
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Już niedługo w każdym Passeratti

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Pierwszy glos z pierwszego kawalka, brzmi jak glosik padala skrytopedofila.
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Sadoluś, czy to Ty?
podpis użytkownika
Jak mówi stare indiańskie przysłowie;"gdy nie wiesz co powiedzieć,powiedz stare indiańskie przysłowie."
Jak można robić parodię czegoś co samo w sobie jest parodią. Dobra c🤬j, jeszcze żeby to było śmieszne. Ale nawet raz nie poruszyłem twarzą słuchając tego bezbekowego gówna.

ok same filmiki to c🤬j, gimbaza jednym slowem, tak ZAJEBISTE jak przerobki z uzyciem IVONY na youtubie. Tak smieszne jak kawaly pana z familiady... odstawny te zenujace wypociny na bok - osoba/osoby odpowiedzialne za umieszczenie tego na glownej - jestescie debilami. Co to ma byc ? Bedzie waszym zdaniem gownoburza bo ktos jedzie po katolach ? Bedzie wiecej kilkniec i wiecej hajsu ? Taki c🤬j - poprostu zanizacie poziom tego portalu... coraz glupsze wstawki...
Popek płacze jak słucha...
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.