Rzygać mi się chcę jak widzę te wszystkie gówniane przeróbki / covery i inne gówna szajsbang stajl. Było mineło - po c🤬j drążyć temat.

Jak dobrze, że nigdy tego gówna nie oglądałem ani nie słuchałem.

gonzo3211
Poleciałeś po bandzie, jak nie ogladales ani nie sluchales to skad wiesz, ze to gowno? Widze, ze masz swoje zdanie
Poleciałeś po bandzie, jak nie ogladales ani nie sluchales to skad wiesz, ze to gowno? Widze, ze masz swoje zdanie

Bądź co bądź miliard wyświetleń na yt powoduje oczopląs
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Nie ma to jak nazwać coś zj🤬ym co i tak odnosi sukces, którego większość z nas nigdy nie odniesie. W takim razie czym jest to co Wy będziecie robić? Rozumiem, że można tym rzygać ale tak działa XXI wiek - pojawia się jakaś rzecz, staje się popularna i wszyscy się nią jarają, produkt zamienia się pieniążki by potem zniknąć wśród wielu innych. Wyjątkiem jest sprawa smoleńska
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Tutaj nawet nie chodzi o to czy kawałek jest gównem czy nie. W ucho wpada, na tym polega jego popularność. Problem jest z tym, że puszczają to wszędzie co 20 minut i dlatego ludzie tym rzygają. Osobiście radia nie słucham więc mnie to jeszcze tak nie razi ;d