Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
P................a 2012-12-17, 23:53 3
Rzygać mi się chcę jak widzę te wszystkie gówniane przeróbki / covery i inne gówna szajsbang stajl. Było mineło - po c🤬j drążyć temat.
Zgłoś
M................y 2012-12-17, 23:57
Żeby gimby miały radość !
Zgłoś
g................1 2012-12-18, 0:02
Jak dobrze, że nigdy tego gówna nie oglądałem ani nie słuchałem.
Zgłoś
w................4 2012-12-18, 0:07 20
gonzo3211

Poleciałeś po bandzie, jak nie ogladales ani nie sluchales to skad wiesz, ze to gowno? Widze, ze masz swoje zdanie
Zgłoś
b................ę 2012-12-18, 11:19 1
Dziwię się, że jeszcze zbiornika na to nie ma
Zgłoś
Gogul 2012-12-18, 11:40 1
obrazek mnie rozj🤬
Zgłoś
T................a 2012-12-18, 12:17
beton z kwejka
Zgłoś
Gebofon 2012-12-18, 17:10
Bądź co bądź miliard wyświetleń na yt powoduje oczopląs

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
thewhitestar 2012-12-18, 20:59
Ten kot jest k🤬a tak samo zj🤬y jak i to całe ganbang style
Zgłoś
T0B1 2012-12-18, 21:09
Nie ma to jak nazwać coś zj🤬ym co i tak odnosi sukces, którego większość z nas nigdy nie odniesie. W takim razie czym jest to co Wy będziecie robić? Rozumiem, że można tym rzygać ale tak działa XXI wiek - pojawia się jakaś rzecz, staje się popularna i wszyscy się nią jarają, produkt zamienia się pieniążki by potem zniknąć wśród wielu innych. Wyjątkiem jest sprawa smoleńska

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
K................n 2012-12-18, 22:47 1
Tutaj nawet nie chodzi o to czy kawałek jest gównem czy nie. W ucho wpada, na tym polega jego popularność. Problem jest z tym, że puszczają to wszędzie co 20 minut i dlatego ludzie tym rzygają. Osobiście radia nie słucham więc mnie to jeszcze tak nie razi ;d
Zgłoś