Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
🔥 Kradł w autobusie - teraz popularne
pawel997402 2012-10-06, 22:04
gimbusiarnia się bawii i tańczy przy tego typu ''przebojach''...
Zgłoś
Waripaw 2012-10-06, 22:09
Gdyby tak podmienić obraz i dźwięk, byłoby całkiem fajne.
Zgłoś
Pleso93 2012-10-06, 22:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
arkadiuss92 2012-10-06, 22:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 22:16
Zgłoś
Magnic 2012-10-06, 22:19
Zgłoś
ErmEr1908 2012-10-06, 23:03
Ktoś kto mówi na swoją Matkę "moja stara" jest frajerem bez honoru i powinni mu uciąć fiuta i włożyć do gemby i podpalić
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 23:24
Laski z gołymi cycami a nie morda psa i wszyscy jednogłośnie stwierdzą ,żę to najlepsza wersja
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 0:56
zajebiste jest to że większość narzekających nie dodała ani jednego swojego tematu ;p
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 1:23
jeden z tych filmow po obejrzeniu ktorych czuje sie jak gimbus
Zgłoś
Pleso93 2012-10-07, 11:28
Zgłoś
Magnic 2012-10-07, 14:32
Pleso93 napisał/a:

Sam sobie zaprzeczasz.

Coś w tym złego? Od małego jestem pełny sprzeczności. Kobiece niezdecydowanie to przy mnie to zwykła jednotorowa blokada na 1 słowie . Prawdopodobnie mam jakąś chorobę psychiczną przez co mam wykształconą podświadomą 2 osobowość ale mam to w dupie.
Cieszę się życiem i nic mnie więcej nie obchodzi. Mogę umrzeć nawet jutro, za tydzień albo za rok ale i tak nie będę żałował . Możesz to samo powiedzieć o swoim życiu? Też nie będziesz niczego żałował przed śmiercią?
Zgłoś
Pleso93 2012-10-12, 13:13
Magnic napisał/a:

Coś w tym złego? Od małego jestem pełny sprzeczności. Kobiece niezdecydowanie to przy mnie to zwykła jednotorowa blokada na 1 słowie . Prawdopodobnie mam jakąś chorobę psychiczną przez co mam wykształconą podświadomą 2 osobowość ale mam to w dupie.
Cieszę się życiem i nic mnie więcej nie obchodzi. Mogę umrzeć nawet jutro, za tydzień albo za rok ale i tak nie będę żałował . Możesz to samo powiedzieć o swoim życiu? Też nie będziesz niczego żałował przed śmiercią?

Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam po co żyć
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-24, 21:21
Jak ja się cieszę że ta moda już minęła.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem