Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
Gangnam Style w Dzień Dobry TVN
konto usunięte • 2012-09-29, 17:27
Na swoim koncercie zatańczyła go Nelly Furtado, nauczyła się go Britney Spears, a Jay Leno wykorzystał go w swoim programie. Dziś opanował także Dzień Dobry TVN: "Gangnam Style"!

Ujeżdżajcie konia razem z nami

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stew 2012-09-29, 22:00 2
Boże, jak widzę Pieńkowską o końskim ryju, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Tak tępej baby jak ona jeszcze nie widziałem... Ale cóż się spodziewać, przecież to TVN.

I ona nazywa się "normalną"? Dobre.
Zgłoś
!Timon 2012-09-29, 22:01
Po obejrzeniu tego teledysku twarz mi się ucieszyła. Obejrzałem 2 i 3. I tyle. Jaranie się tym tyle czasu jest już płytkie.
Polecam za to wam coś zdecydowanie weselszego.
Wpiszcie 29 razy 'a' w google i kliknijcie pierwszy filmik z youtube który się pojawi [kiedyś na kumpel przytrzymał 'a' i zobaczył co wyskoczy - niespodzianka spoko]

Dobra dla ułatwienia: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 22:02
@Fumar - niezmiernie mi się podobało jak JKM zgasił Pieńkowską w rozmowie o męskich szowinistach. Tak nad sobą panowała ta "profesjonalistka", że nie była w stanie sensownego słowa sklecić.
Zgłoś
pawelz222 2012-09-29, 22:03 2
Zgłoś
MadDave 2012-09-29, 22:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 22:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
damina 2012-09-29, 22:28
Zajebiste poczucie rytmu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 22:31
Tragedia, ale ta c🤬ka w studiu w czarnych kozaczkach.. 1 klasa...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 22:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 23:04
Jaka telewizja taki gangnam style
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 23:05 2
robbin666 napisał/a:

Dałem piwo.Pozdrawiam
Donald Tusk

Za podszywanie się pode mnie popełnisz samobójstwo. Pozdrawiam Donald Tusk.
Zgłoś
Pleso93 2012-09-29, 23:10
Zobaczyłem to po raz pierwszy to aż się zdziwiłem jak wielkie gówno można ludziom wcisnąć do głów hahaha
Może TVN próbuje podbić sobie oglądalność wśród młodzieży?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-29, 23:46
Zauważam że im prostrza melodia i prymitywniejsze dźwięki tym kawałek popularniejszy na całym świecie. Co to za moda?!
Zgłoś
bartman 2012-09-30, 0:05
Zgłoś
BulaKSSG 2012-09-30, 0:08 1
fajnie się was czyta jak tak spinacie dupska

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem