Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gangnam Style w Dzień Dobry TVN
Konto usunięte • 2012-09-29, 17:27
Na swoim koncercie zatańczyła go Nelly Furtado, nauczyła się go Britney Spears, a Jay Leno wykorzystał go w swoim programie. Dziś opanował także Dzień Dobry TVN: "Gangnam Style"!

Ujeżdżajcie konia razem z nami

Zgłoś
Stew 2012-09-29, 22:00 2
Boże, jak widzę Pieńkowską o końskim ryju, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Tak tępej baby jak ona jeszcze nie widziałem... Ale cóż się spodziewać, przecież to TVN.

I ona nazywa się "normalną"? Dobre.
Zgłoś
!Timon 2012-09-29, 22:01
Po obejrzeniu tego teledysku twarz mi się ucieszyła. Obejrzałem 2 i 3. I tyle. Jaranie się tym tyle czasu jest już płytkie.
Polecam za to wam coś zdecydowanie weselszego.
Wpiszcie 29 razy 'a' w google i kliknijcie pierwszy filmik z youtube który się pojawi [kiedyś na kumpel przytrzymał 'a' i zobaczył co wyskoczy - niespodzianka spoko]

Dobra dla ułatwienia: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 22:02
@Fumar - niezmiernie mi się podobało jak JKM zgasił Pieńkowską w rozmowie o męskich szowinistach. Tak nad sobą panowała ta "profesjonalistka", że nie była w stanie sensownego słowa sklecić.
Zgłoś
pawelz222 2012-09-29, 22:03 2

podpis użytkownika

:DDDDD
Zgłoś
MadDave 2012-09-29, 22:09 1
o c🤬j chodzi z tym cocknam style ? wszystkich chyba już poj🤬o na punkcie tego gówna !! ciekawe co będzie gdy mtv (specjalnie z małej ) zapuści klip ze sraniem sobie wzajemnie do ryjów , no jak co ! nowa moda k🤬a shit style do paszczy i tak ewolucja zatoczy koło . Lincz powinien spotkać nie tylko idiotów którzy się w to bawią ale i tych co publikują takie gówno na portalach . Śmierć gównamstyle !

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 22:14 2
MadDave napisał/a:

o c🤬j chodzi z tym cocknam style ? wszystkich chyba już poj🤬o na punkcie tego gówna !! ciekawe co będzie gdy mtv (specjalnie z małej ) zapuści klip ze sraniem sobie wzajemnie do ryjów , no jak co ! nowa moda k🤬a shit style do paszczy i tak ewolucja zatoczy koło . Lincz powinien spotkać nie tylko idiotów którzy się w to bawią ale i tych co publikują takie gówno na portalach . Śmierć gównamstyle !

Nie ma się czemu dziwić. Im coś bardziej jest kolorowe, kiczowate i gówniane tym lepiej. Jakiś czas temu disco-polo to był obciach, dzisiaj k🤬a większość osób zalicza to jako gatunek(!) muzyczny.
Popatrz też co jest popularne na tych wszystkich obleganych kwejkach, itp. Ten cały gangman i najbardziej gówniane komiksy z puchałke (które mogą wydawać się zabawne, bo są aż do tego stopnia żałosne)
Zgłoś
damina 2012-09-29, 22:28
Zajebiste poczucie rytmu...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 22:31
Tragedia, ale ta c🤬ka w studiu w czarnych kozaczkach.. 1 klasa...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 22:55
K🤬a, chyba nie jestem na czasie, bo nie wiem o co chodzi.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 23:04
Jaka telewizja taki gangnam style
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 23:05 2
robbin666 napisał/a:

Dałem piwo.Pozdrawiam
Donald Tusk

Za podszywanie się pode mnie popełnisz samobójstwo. Pozdrawiam Donald Tusk.
Zgłoś
Pleso93 2012-09-29, 23:10
Zobaczyłem to po raz pierwszy to aż się zdziwiłem jak wielkie gówno można ludziom wcisnąć do głów hahaha
Może TVN próbuje podbić sobie oglądalność wśród młodzieży?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-29, 23:46
Zauważam że im prostrza melodia i prymitywniejsze dźwięki tym kawałek popularniejszy na całym świecie. Co to za moda?!
Zgłoś
bartman 2012-09-30, 0:05
Zgłoś
BulaKSSG 2012-09-30, 0:08 1
fajnie się was czyta jak tak spinacie dupska

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie