Na swoim koncercie zatańczyła go Nelly Furtado, nauczyła się go Britney Spears, a Jay Leno wykorzystał go w swoim programie. Dziś opanował także Dzień Dobry TVN: "Gangnam Style"!
Ujeżdżajcie konia razem z nami
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stew
2012-09-29, 22:00
Boże, jak widzę Pieńkowską o końskim ryju, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Tak tępej baby jak ona jeszcze nie widziałem... Ale cóż się spodziewać, przecież to TVN.
I ona nazywa się "normalną"? Dobre.
Po obejrzeniu tego teledysku twarz mi się ucieszyła. Obejrzałem 2 i 3. I tyle. Jaranie się tym tyle czasu jest już płytkie.
Polecam za to wam coś zdecydowanie weselszego.
Wpiszcie 29 razy 'a' w google i kliknijcie pierwszy filmik z youtube który się pojawi [kiedyś na kumpel przytrzymał 'a' i zobaczył co wyskoczy - niespodzianka spoko]
Dobra dla ułatwienia: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
konto usunięte
2012-09-29, 22:02
@Fumar - niezmiernie mi się podobało jak JKM zgasił Pieńkowską w rozmowie o męskich szowinistach. Tak nad sobą panowała ta "profesjonalistka", że nie była w stanie sensownego słowa sklecić.
konto usunięte
2012-09-29, 22:14
Zajebiste poczucie rytmu...
konto usunięte
2012-09-29, 22:31
Tragedia, ale ta c🤬ka w studiu w czarnych kozaczkach.. 1 klasa...
konto usunięte
2012-09-29, 22:55
konto usunięte
2012-09-29, 23:04
Jaka telewizja taki gangnam style
konto usunięte
2012-09-29, 23:05
robbin666 napisał/a:
Dałem piwo.Pozdrawiam
Donald Tusk
Za podszywanie się pode mnie popełnisz samobójstwo. Pozdrawiam Donald Tusk.
Zobaczyłem to po raz pierwszy to aż się zdziwiłem jak wielkie gówno można ludziom wcisnąć do głów hahaha
Może TVN próbuje podbić sobie oglądalność wśród młodzieży?
konto usunięte
2012-09-29, 23:46
Zauważam że im prostrza melodia i prymitywniejsze dźwięki tym kawałek popularniejszy na całym świecie. Co to za moda?!
fajnie się was czyta jak tak spinacie dupska