👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zaebauem,
Zbiorcze tematy to jeden z najgorszych pomysłów tego portalu.
Zbiorcze tematy to jeden z najgorszych pomysłów tego portalu.

Nie dość, że znowu ten sragnam to jeszcze kucyk w awatarze no niedługo to tęczą będę rzygał od tego...
Zgon14 napisał/a:
tylko nagraj film i daj na hardaNie dość, że znowu ten sragnam to jeszcze kucyk w awatarze no niedługo to tęczą będę rzygał od tego...

jakoś laski w roli bohaterów mi nie pasują.
bohatersko to mogą z talerzami nad zlewem walczyć.
bohatersko to mogą z talerzami nad zlewem walczyć.

Ale ona właśnie tych tańczących pojebów likwiduje! Piwo jak najbardziej.
tesknie za twoimi wrzutami z kucykami teken, wrzuc cos nie dus tego w sobie !
a wy debile liczacy na piwo za zhejtowanie tego utworu ogladnijcie pierw filmik, ktory dal wam autor tego tematu, a pozniej sie wypowiadajcie... w tym filmiku chodzi o wybicie kazdego czlowieka ktory tanczy do tego utworu -,-

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie