Bawcie sie na wiejskich przytupankach do tej muzyki. Ale po c🤬j wrzucacie to gówno na sadistic'a? Skończył sie fenomen jednej gównianej piosenki to zaraz znaleźliśćie inne gówno do wk🤬iania ludzi.
haha rozj🤬o mnie jak na sywestrze w wawie zajarany młody Ibisz zaczał nap🤬lać bisy z tym utworem ;p mi on się podobał ale k🤬a ile można ... (nie Ibisz)
Modne było gangnam style, teraz to gówno

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Wiecie co ? Filmik przedstawia wszystkich pozerów w tym kraju. Przecież Disco Polo ( nie mówie o wschodzie Polski ) jest uważane za "gówno" i wogóle. Boys, Classic Akcent, Bayer Full ( wiecie ile oni kur**a zarabiają ?? to dla słychaczy MTV i VIVY wieśniaki. A teraz wyszedł jakiś hit disco polo k🤬a nie wiem skąd i u mnie na sląsku gdzie w klubach lecą jakieś techniawki albo rapujący murzyni gdzie k🤬a totalnie nikt nie rozumie co oni tam seplenią WSZYSCY zaejbiście się do tego bawią "Ona tańczy dla mnie"...i to jest fajne. Chociaż k🤬a ten numer jest już obrzyganie nudny jak kitajec gangam ;/
mmichalus napisał/a:
Tylko zamiast impali, jakies e30
Raczej e36, bo e30 to klasyk którym byle dresy nie jeżdżą.

Mieszkałem kilka lat w stolicy i mi wystarczy brudne śmierdzące miasto 80% społeczeństwa to cwaniaki, chamy i prostaki. Jak chcecie to możecie mnie zjechać krawaciarze !!!!!!!!

To co, że 31 Grudnia połowa z hejtujących bawiła się przy tego typu kawałkach.

oozyxak0o napisał/a:
w warszawie nie ma lowryderow

To jest Ryder, fura to lowrider
Robsajson napisał/a:
Tyle na ten temat
Obrazek
k🤬a, ten obrazek jest już bardziej oklepany niż ten kawałek...

"Tak to mniej więcej wygląda w stolicy"
Jak wyjedziesz ze swojego wyp🤬owa dolnego i cos zobaczysz to wtedy sie wypowiadaj a narazie to "w dupie byłeś gówno widziałeś"
Jak wyjedziesz ze swojego wyp🤬owa dolnego i cos zobaczysz to wtedy sie wypowiadaj a narazie to "w dupie byłeś gówno widziałeś"

oozyxak0o napisał/a:
w warszawie nie ma lowryderow...
Zdziwiłbyś się

ile warszawiakòw sie napielo ze pogoda niepasuje i nie ma takich aut ...widac ze nie lapia tam u Was czegos takiego jak ''aluzja''
Mi sie podoba bo Warszawa dla mnie wlasnie tak wyglada jak na filmiku ... Pozery

Z przykrością komunikuję, że każde polskie większe miasto wygląda tak samo - jak muszla klozetowa w Nowy Rok (tzw. kac-kupa). Ostatnio ktoś był tak uprzejmy i zap🤬lił mi rower. Gdzie? W Centrum, na klatce schodowej. Stał sobie przypięty do samego siebie (zablokowane kłódką koło - w sensie) i ja się pytam: jakiemu frajerowi chciało się targać mój wypielęgnowany złom (zdrapane manetki przerzutek, przeskakujący łańcuch i w ogóle niesprawne hamulce) przez choćby 50 metrów - do innej klatki. Życzę temu c🤬jowi, by w tym Nowym Roku wj🤬 się pod śmieciarkę firmy Saria (przewozi odpady biologiczne i strasznie śmierdzi, zwłaszcza w lecie), będzie bydlak miał darmowy transport do miejsca, gdzie utylizują takie ścierwo, a rower - no, cóż - kupię sobie nowy.