📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mmichalus napisał/a:
Tylko zamiast impali, jakies e30
Raczej e36, bo e30 to klasyk którym byle dresy nie jeżdżą.

To co, że 31 Grudnia połowa z hejtujących bawiła się przy tego typu kawałkach.

oozyxak0o napisał/a:
w warszawie nie ma lowryderow

To jest Ryder, fura to lowrider
"Tak to mniej więcej wygląda w stolicy"
Jak wyjedziesz ze swojego wyp🤬owa dolnego i cos zobaczysz to wtedy sie wypowiadaj a narazie to "w dupie byłeś gówno widziałeś"
Jak wyjedziesz ze swojego wyp🤬owa dolnego i cos zobaczysz to wtedy sie wypowiadaj a narazie to "w dupie byłeś gówno widziałeś"

oozyxak0o napisał/a:
w warszawie nie ma lowryderow...
Zdziwiłbyś się

ile warszawiakòw sie napielo ze pogoda niepasuje i nie ma takich aut ...widac ze nie lapia tam u Was czegos takiego jak ''aluzja''
Mi sie podoba bo Warszawa dla mnie wlasnie tak wyglada jak na filmiku ... Pozery

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie