Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-01-03, 17:56 1
mmichalus napisał/a:

Tylko zamiast impali, jakies e30

synek od e 30 to ty sie odp***dol
Zgłoś
raistpol 2013-01-03, 19:30
Ja jako rodowity Warszawiak, z bolem serca stwierdzam....tru...Gowno, szajs, disco polo, ale co na sylwestra szedlem to na 85% domowek disco polo lecialo. Na domowce na ktorej ja wyladowalem, chcialem puscic jakis set z sunrise czy tomorrowlanda, to mnie j🤬i jak psa, ze za mocne, ze to dziewczny muzyke wybieraja (j🤬e dz🤬ki tylko eski sluchaja, p🤬lone blachary) do czasu az wpadl swiniak, no k🤬a, ogromne bydle 210cm na 210kg z tekstem "Jestem DJ-em"! Dj podlaczyl tel do lapa i puszczal disco polo w wiejskich vixowych remixach...nosz k🤬a wasza mac...

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-03, 20:48
Ja jako człowiek wychowany na Podlasiu gdzie urodziła się grupa weekend oznajmiam że nie lubię, nienawidzę, gardzę, rzygam ... (i tu można by użyć jeszcze wiele epitetów) fan muzyki różnorodnej byle nie była w kanonie discopolo stwierdzam że jest to kawałek który podoba mi się i przyznaje się publicznie że potrawie się bawić przy nim bez alkoholu. Przy całej reszcie repertuaru musi pęknąć butelka żeby się bawić a ten kawałek jest po prostu świetny wg mnie, zagorzałego antyfana DP. Tekst może nie jest jakiś urzekający ale sama melodia jest porywająca inna niż cały ten gniot do tej pory
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-04, 16:40
oozyxak0o napisał/a:

w warszawie nie ma lowryderow poza tym zazwyczaj jest c🤬jowa pogoda nie tu jak pokazales. gowno widziales,w dupie byles. chyba ze masz na mysli stolice innego kraju

I teraz myśl, czy Ty jesteś tak przyj🤬y, czy udajesz.
Zgłoś
aopia 2013-01-06, 5:19
Każdy Polaczek ciśnie na Warszawę, bo go dupę ściska, że mieszka w jakiejś zapyziałej Łodzi lub innych Katowicach. Naprawdę macie taki kompleks mniejszego miasta? Przeprowadźcie się do Warszawy i to rozwiąże wasze kompleksy, roztrzaska te zakute łby i uwolni od uprzedzeń.
Zgłoś