Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mygyry 2020-02-08, 20:12 13
Dwa pedały i kilka sierścichów, dlaczego mnie to nie dziwi...
Zgłoś
_arci 2020-02-08, 20:17 30
mygyry napisał/a:

W sensie też tak masz?
Zgłoś
darex99 2020-02-08, 22:39 4
@mygyry

jakoś zawsze pozytywnie podchodziłem do Twojej osoby, jako że podobnie jak ja, jesteś tu w cholerę lat. Ale ostatnio zdrowo Ci odj🤬o..p🤬lenie na każdym kroku o kwestiach zwierzęcych, popieranie Poligola i wiele innych, no nic. Pozdro chłopie i zastanów się nad Sobą..
Zgłoś
Dark-Side 2020-02-08, 22:46
mygyry napisał/a:

Też pomyślałem dwa pedały wchodzę... ale już jest.

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
ritu4l 2020-02-08, 23:42
Czy to aby nie dwa pedały? Poligon proszę o komentarz do sytuacji.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
mygyry 2020-02-09, 0:36 2
darex99 napisał/a:

@mygyry
jakoś zawsze pozytywnie podchodziłem do Twojej osoby, jako że podobnie jak ja, jesteś tu w cholerę lat. Ale ostatnio zdrowo Ci odj🤬o..p🤬lenie na każdym kroku o kwestiach zwierzęcych, popieranie Poligola i wiele innych, no nic. Pozdro chłopie i zastanów się nad Sobą..

Nie dziwi cię 2 facetów i 4 pupilów? Do tego kamerka we własnym domu? Albo to jacyś fetyszyści albo ustawka a ty u mnie doszukujesz się jakie problemów? Dlaczego nie mogę mieć negatywnego zdania na temat trzymania zwierząt w domu?
Mogę odpowiedzieć od razu na kilka pytań:
Czy lubię zwierzęta? Tak jak najbardziej, potrafią być sympatyczne i sprawiać radość.
Czy zrobił bym jakiemuś krzywdę: Nie, agresja nieuzasadniona wobec czegokolwiek co żyje jest dla mnie jakimś ekstremum.
Czy trzymanie w domu zwierząt jest ok? Dla mnie nie, uważam trzymanie zwierząt w swoim najbliższym otoczeniu za absurd i aberacje rozwojową, przy czym niczego nikomu nie zabraniam i nie widzę prawa u nikogo do zabrania mi mojego poglądu.
Zgłoś
Mom and Death 2020-02-09, 3:09 5
Cytat:

Nie dziwi cię 2 facetów i 4 pupilów? Do tego kamerka we własnym domu? Albo to jacyś fetyszyści albo ustawka a ty u mnie doszukujesz się jakie problemów? Dlaczego nie mogę mieć negatywnego zdania na temat trzymania zwierząt w domu?
Mogę odpowiedzieć od razu na kilka pytań:
Czy lubię zwierzęta? Tak jak najbardziej, potrafią być sympatyczne i sprawiać radość.
Czy zrobił bym jakiemuś krzywdę: Nie, agresja nieuzasadniona wobec czegokolwiek co żyje jest dla mnie jakimś ekstremum.
Czy trzymanie w domu zwierząt jest ok? Dla mnie nie, uważam trzymanie zwierząt w swoim najbliższym otoczeniu za absurd i aberacje rozwojową, przy czym niczego nikomu nie zabraniam i nie widzę prawa u nikogo do zabrania mi mojego poglądu.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-09, 7:54
Nie dość że pedały to jeszcze obora w domu.

Dewiacje jeszcze zrozumię, ludzie mają różne upodobania, ale mieszkać w smrodzie i brudzie z bezrozumnym bydłem? Pchlarze mozna załatwić breszką a reszta na reedukacje.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-09, 20:27 2
poligon6 napisał/a:

Nie dość że pedały to jeszcze obora w domu.
Dewiacje jeszcze zrozumię, ludzie mają różne upodobania, ale mieszkać w smrodzie i brudzie z bezrozumnym bydłem? Pchlarze mozna załatwić breszką a reszta na reedukacje.

O! jest i drugi pedał
Zgłoś