Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2019-03-24, 21:29 12
i tak juz nie zyje xD
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-03-24, 21:30 4
Faper Noster napisał/a:

Ktoś tu ma martwom curke

powiedz, że błędy zrobiłeś specjalnie
Zgłoś
luckyluuke 2019-03-24, 21:50
To chyba ten Janusz biznesu...
Zgłoś
Adra 2019-03-24, 22:14 11
Naprawdę mam nadzieję, że to fejk. Natomiast jeśli to nie fejk, to ojciec powinien się zgodzić odsprzedać ciuchy, ale koniecznie z odbiorem osobistym. I w umówionym miejscu, zamiast ciuchów, spuścić srogi wp🤬l temu c🤬jowi.
Zgłoś
ManBearPig 2019-03-24, 22:17 31
Misiek_KRK napisał/a:

Misiek, z choinki się urwałeś?
Zgłoś
Konto usunięte 2019-03-24, 22:22
...no i pincet plus poszlo sie piertolic.
Zgłoś
ziu 2019-03-24, 22:55 96
Takie mamy czasy, a co tam rozpiszę się na sadolu najwyżej będziecie mieli mnie w dupie.
Zacznę od tego, żę nie zwiedzam żadnych budynków z plusem na górze itd. Mam swoje zdanie i nikomu tego nie narzucam, oczywiście oczekując tego samego od innych.
Do celu:
Ja myślę, że naprawdę "moim zdaniem" ta słaba oszukańcza religia (pamiętajcie, że to jest tylko moje zdanie) robiła jednak porządek. Dużo ludzi nie ma za grosz szacunku do czegokolwiek i przykładów jest pełno.
Sam miałem akcje, że coś chciałem darmowo oddać, to telefony, żeby przywieźć (oczywiście za darmo) jaki stan, a moj syn to by chcial to itd. Ludzie to już wstydu k🤬a w ogóle nie mają.
Raz miałem temat, że potrzebowałęm łóżko dodatkowe do domu, bo pokój wolny stał, a kuzyn się pojawiał dość często i zawsze dla jakiegoś gościa się nada. Okazało się, że znajoma ma na zbyciu kawał porządnego łoża (free), to w zębach pop🤬liłem zabrać i się pytałem ile chce, bo porządna rzecz. Tak mnie nauczono i c🤬j koniec tematu.

Szczerze mówiąc często wole coś do śmieci wyrzucić jak komuś oddać, bo oddając coś za darmo, więcej się człowiek nawk🤬ia, zmarnuje czasu, niż to warte.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-03-24, 23:02 9
Misiek_KRK napisał/a:

Bo najpierw mieli horom, a potem martwom. Co w tym dziwnego??? Dopiero Ci internet podłączyli?
Zgłoś
pakicito 2019-03-24, 23:08 8
ziu napisał/a:

Takie mamy czasy, a co tam rozpiszę się na sadolu najwyżej będziecie mieli mnie w dupie.
Zacznę od tego, żę nie zwiedzam żadnych budynków z plusem na górze itd. Mam swoje zdanie i nikomu tego nie narzucam, oczywiście oczekując tego samego od innych.
Do celu:
Ja myślę, że naprawdę "moim zdaniem" ta słaba oszukańcza religia (pamiętajcie, że to jest tylko moje zdanie) robiła jednak porządek. Dużo ludzi nie ma za grosz szacunku do czegokolwiek i przykładów jest pełno.
Sam miałem akcje, że coś chciałem darmowo oddać, to telefony, żeby przywieźć (oczywiście za darmo) jaki stan, a moj syn to by chcial to itd. Ludzie to już wstydu k🤬a w ogóle nie mają.
Raz miałem temat, że potrzebowałęm łóżko dodatkowe do domu, bo pokój wolny stał, a kuzyn się pojawiał dość często i zawsze dla jakiegoś gościa się nada. Okazało się, że znajoma ma na zbyciu kawał porządnego łoża (free), to w zębach pop🤬liłem zabrać i się pytałem ile chce, bo porządna rzecz. Tak mnie nauczono i c🤬j koniec tematu.
Szczerze mówiąc często wole coś do śmieci wyrzucić jak komuś oddać, bo oddając coś za darmo, więcej się człowiek nawk🤬ia, zmarnuje czasu, niż to warte.

myśleliśmy, że tez wystawiasz jakieś ciuchy po zmarłej a tu jakaś historyjka
Zgłoś
qbswwa 2019-03-24, 23:36
jedziesz na główną.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-03-25, 10:31
ziu napisał/a:

Do celu:

Mnie możesz dać wirtualne piwo za darmo na sadolu a jak nie za darmo to ty mi daj piwo a ja dam piwo tobie.
Zgłoś
Gymnorhinus 2019-03-25, 10:59
@ ziu

Tylko że Ty widzisz problem ale nie widzisz źródła, źródłem nie jest wcale głupota, chciwość i niewychowanie, to są skutki tego że ludzie są j🤬i w dupala z każdej strony, 80% społeczeństwa żyje w iluzji, na skraju nędzy i nie rozumie otaczającego ich świata, mimo że wydaje im się że jest odwrotnie.

Milicja kiedyś też robiła porządek, tylko to zwalczanie skutków problemów a nie ich źródła.

Ale to temat rzeka a mi się nie chce rozpisywać...

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
makabrax 2019-03-25, 11:56 4
w jakiej iluzji? w jakiej nędzy? by żyli w nędzy to by takie madki nie siedziały po 14h dziennie na fejsuniu i podobnych wyszukując kto im tam odda ajfona za free bo "hora curka w szpitalu i inni majo a ona nie ma i jej smutno"
zwyczajne roszczeniowe gówno które uważa, że im się wszystko należy bo oni mają dziecko

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
magiaempe 2019-03-25, 12:50
Kilka lat temu, w Poznaniu gdzie mieszkam, typ w całkiem spoko e36 zabił dwie osoby. W tym aucie było kozackie wnętrze. Pomyślałam, ze zadzwonię i zapytam czy nie chciałby go sprzedać, ale myśle no kurde gościu zabił ludzi, wiec c🤬j z tym. Dwa dni później wnętrze było sprzedane

podpis użytkownika

Go BIG or go home.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie