👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak . tak tylko dzieci oglądają kotka z mocnymi ripostami i ich to bardzo śmieszy.
A teraz zauważyłem , napisałeś to za twój temat. No stary jesteś jak z mafii nie zapominasz i się odpłacisz
A teraz zauważyłem , napisałeś to za twój temat. No stary jesteś jak z mafii nie zapominasz i się odpłacisz

moze tak na drugi raz sie troche bardziej wysilisz i wrzucisz ciekawsze Garfield-owe stripki a nie 3 sztuki z ostatnich dni (juz tak ciezko znalesc 'cos' na nowy temat)
no chyba ze dopiero od niedawna jestes fanem Garfielda
sorry ale ten KOT zasluguje!! na cos wiecej

sorry ale ten KOT zasluguje!! na cos wiecej

BueR_MadasS napisał/a:
moze tak na drugi raz sie troche bardziej wysilisz i wrzucisz ciekawsze Garfield-owe stripki a nie 3 sztuki z ostatnich dni (juz tak ciezko znalesc 'cos' na nowy temat)
no chyba ze dopiero od niedawna jestes fanem Garfielda
![]()
sorry ale ten KOT zasluguje!! na cos wiecej![]()
Już lecę z odsieczą

wystarczy ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie