Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:04
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tars Wczoraj 20:17 9
Pewnie dostanie talerz darmowej zupy jako rekompensatę.
Zgłoś
RsPrDol Wczoraj 20:50
Nie od dzis wiadomo, ze w wojsku jest duza wypadkowosc 😃
Zgłoś
Lolapies Wczoraj 20:57 2
A miał być wkładką mięsną do zupy.
Zgłoś
Plzdntkllmy Wczoraj 21:27 4
Trzeba mieć jaja, żeby jeździć po ruskich drogach na motorze. Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem
Zgłoś
ufok Wczoraj 21:59 7
Plzdntkllmy napisał/a:

Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem

Czołgiem też bym się bał

Zgłoś
Myxxer Wczoraj 21:59 3
tars napisał/a:

Pewnie dostanie talerz darmowej zupy jako rekompensatę.

I co jeszcze? Dostanie kilo surowej cebuli najwyżej
Zgłoś
Nie dość że motocyklista to jeszcze to tego kacap, w dodatku oberwał kuchnia połowa, która Iwan z Sasza zabezbieczyli ślina, bo nie mogli znalesc zawleczki bezpieczeństwa żeby uniknąć wypadnięcia sworznia z paszczowego zaczepu. W dodatku idealnie na łuku drogi który skręcał w odpowiednią stronie, oraz w momencie gdzie nie mógł absolutnie nic zrobić.

Limit pecha wyczerpany? Prawie mi go się zrobiło żal, ale przypomniałem sobie że jest kacapem.
Zgłoś
draxidox Dzisiaj 11:22 3
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

Nie dość że motocyklista to jeszcze to tego kacap, w dodatku oberwał kuchnia połowa, która Iwan z Sasza zabezbieczyli ślina, bo nie mogli znalesc zawleczki bezpieczeństwa żeby uniknąć wypadnięcia sworznia z paszczowego zaczepu. W dodatku idealnie na łuku drogi który skręcał w odpowiednią stronie, oraz w momencie gdzie nie mógł absolutnie nic zrobić.
Limit pecha wyczerpany? Prawie mi go się zrobiło żal, ale przypomniałem sobie że jest kacapem.

Dokładnie, kacapów nie szkoda.

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
neon Dzisiaj 12:41
Plzdntkllmy napisał/a:

Trzeba mieć jaja, żeby jeździć po ruskich drogach na motorze. Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem

A ja Ładą.
Zgłoś
John_Yonderbrack Dzisiaj 18:23
I pięknie!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem