Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
tars 2025-07-30, 20:17 13
Pewnie dostanie talerz darmowej zupy jako rekompensatę.
Zgłoś
RsPrDol 2025-07-30, 20:50
Nie od dzis wiadomo, ze w wojsku jest duza wypadkowosc 😃
Zgłoś
Lolapies 2025-07-30, 20:57 2
A miał być wkładką mięsną do zupy.
Zgłoś
Plzdntkllmy 2025-07-30, 21:27 4
Trzeba mieć jaja, żeby jeździć po ruskich drogach na motorze. Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem
Zgłoś
ufok 2025-07-30, 21:59 10
Plzdntkllmy napisał/a:

Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem

Czołgiem też bym się bał

Zgłoś
Myxxer 2025-07-30, 21:59 3
tars napisał/a:

Pewnie dostanie talerz darmowej zupy jako rekompensatę.

I co jeszcze? Dostanie kilo surowej cebuli najwyżej
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-07-31, 1:25 7
Nie dość że motocyklista to jeszcze to tego kacap, w dodatku oberwał kuchnia połowa, która Iwan z Sasza zabezbieczyli ślina, bo nie mogli znalesc zawleczki bezpieczeństwa żeby uniknąć wypadnięcia sworznia z paszczowego zaczepu. W dodatku idealnie na łuku drogi który skręcał w odpowiednią stronie, oraz w momencie gdzie nie mógł absolutnie nic zrobić.

Limit pecha wyczerpany? Prawie mi go się zrobiło żal, ale przypomniałem sobie że jest kacapem.
Zgłoś
draxidox 2025-07-31, 11:22 3
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

Nie dość że motocyklista to jeszcze to tego kacap, w dodatku oberwał kuchnia połowa, która Iwan z Sasza zabezbieczyli ślina, bo nie mogli znalesc zawleczki bezpieczeństwa żeby uniknąć wypadnięcia sworznia z paszczowego zaczepu. W dodatku idealnie na łuku drogi który skręcał w odpowiednią stronie, oraz w momencie gdzie nie mógł absolutnie nic zrobić.
Limit pecha wyczerpany? Prawie mi go się zrobiło żal, ale przypomniałem sobie że jest kacapem.

Dokładnie, kacapów nie szkoda.
Zgłoś
neon 2025-07-31, 12:41
Plzdntkllmy napisał/a:

Trzeba mieć jaja, żeby jeździć po ruskich drogach na motorze. Ja nie odważyłbym się tam jeździć niczym innym niż czołgiem

A ja Ładą.
Zgłoś
John_Yonderbrack 2025-07-31, 18:23
I pięknie!
Zgłoś
smc 2025-08-01, 0:09
Jak widać, to nie prędkość zabija…
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem