Ostatni to jest istny klasyk. Mimo, że jest to obrzydliwe to nauczyłem się od tego gościa wiele, a jego programy oglądałem z na prawdę dużą przyjemnością

po jego programach to nawet pasztet lubie i każde inne gówno którego nie lubiałem
Szkoła przetrwania, Fani czterech kółek, Jak to jest zrobione, Megafabryki, Inżynieria Ekstremalna, Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem to były zajebiste programy. Wracałem z lekcji do domu i tylko Discovery. Teraz jakieś j🤬e wojny magazynowe i inne hamerykańskie gówna w maratonach po 15h...nawet tak świetna telewizja upadła na ryj.
dobra_kawa napisał/a:
Szkoła przetrwania, Fani czterech kółek, Jak to jest zrobione, Megafabryki, Inżynieria Ekstremalna, Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem to były zajebiste programy. Wracałem z lekcji do domu i tylko Discovery. Teraz jakieś j🤬e wojny magazynowe i inne hamerykańskie gówna w maratonach po 15h...nawet tak świetna telewizja upadła na ryj.
'Gwiazy Lombardu' też nie głupie można się czegoś dowiedzieć.
Zajebiście sie ogląda przy śniadaniu.. smażona kania od razu smakuje jeszcze lepiej.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Niby taki twardziel, takie rzeczy je, ale k🤬sa z połykiem to by nie opędzlował.
facet tak naprawde jest leszczem. Zwykly uliczny zul z sosnowca moglby nakrecic taki sam program jakby mial sponsorow. Koles kreci szkole przetrwania a po nakreceniu materialu jedzie do pobliskiego hotelu sie wyspac i najesc. Ludzie z jego ekipy potwierdzili...

hoszo napisał/a:
Niby taki twardziel, takie rzeczy je, ale k🤬sa z połykiem to by nie opędzlował.
Bo nie jest pedałem... pedale

Dzisiaj napisał/a:
facet tak naprawde jest leszczem. Zwykly uliczny zul z sosnowca moglby nakrecic taki sam program jakby mial sponsorow. Koles kreci szkole przetrwania a po nakreceniu materialu jedzie do pobliskiego hotelu sie wyspac i najesc. Ludzie z jego ekipy potwierdzili...
Powiedział sadolowy twardziel, prawdziwy macho i ostoja męskości.