👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na harda z tym. Wzruszyłem się bardziej niż przy filmie z ludobójstwa.
No ktoś tu pewnie nie zrobił pełnego serwisu obejmującego między innymi zbiorniki paliwa które trzeba wymieniać co 10 lat bo się rozpadają.
Piękne porównanie czym jest tarcza antykryzysowa od rządu dla przedsiębiorców.
Spalił mi się już 2 samochody i stałem obok niewzruszony. Jednakże jeśli paliłobymi się f40 lub komuś w zasięgu mojego wzroku to własna krwią bym gasił. Wodę że strumyka w ustach nosił!
Tu nie chodzi o kasę bo to przychodzi i znika, ale o kawałek historii...
Tu nie chodzi o kasę bo to przychodzi i znika, ale o kawałek historii...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie