No to jestes tak samo ulomny jak ta na filmie skoro nie umiesz oblugiwac urzadzenia ktore ur🤬amia sie 2 r🤬ami i kieruje dysze w strone ognia....
Nome jest samiczką, prosiaczku

[ Dodano 2025-01-21, 18:24 ]
Nie wieże
A ja nie tramwaj
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
To nie kuchnia.
[ Dodano: 2025-01-21, 18:37 ]
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
Boże...

Co ona tam robi?!
To nie kuchnia.
Boże...
No co, co... Na tle wszystkich ekspertów tutaj mogę wyjść na głąbicę

A ja nie tramwaj
Przepraszam za błąd panie profesorze.
Przepraszam za błąd panie profesorze.
Proszę. I żeby mi to było ostatni raz, jasne?
Na pociesznie i w uznaniu tego, że rozumiesz swój błąd- łap cycki.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Proszę. I żeby mi to było ostatni raz, jasne?
Na pociesznie i w uznaniu tego, że rozumiesz swój błąd- łap cycki.
Dziękuję i obiecuję poprawę.
Dziękuję i obiecuję poprawę.
Miłego wieczoru życzę!

podpis użytkownika
O c🤬j jakie gówno
Nie gówno, tylko: Sadol uczy i bawi. Potrzeba nam instruktarzu że babie ufać nie można i c🤬j!
Ty samcu!

ale fakt jestem kobietą i nawet używam odpowiedniej formy czasowników, choć dla niektórych to może za trudne
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Ty samcu!
Tak jest! Bij mnie i mów brzydkie słowa!

podpis użytkownika
No co, co... Na tle wszystkich ekspertów tutaj mogę wyjść na głąbicę
pamiętam jak kiedyś w pracy z dziewczynami dopadałyśmy każdego nowo zatrudnionego chłopaka i kazałyśmy sobie tłumaczyć jak działa kopiarka...

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!pamiętam jak kiedyś w pracy z dziewczynami dopadałyśmy każdego nowo zatrudnionego chłopaka i kazałyśmy sobie tłumaczyć jak działa kopiarka...
To pikuś. Wiesz jak działa elektrownia wodna?
podpis użytkownika