👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Promek napisał/a:
No to jestes tak samo ulomny jak ta na filmie skoro nie umiesz oblugiwac urzadzenia ktore ur🤬amia sie 2 r🤬ami i kieruje dysze w strone ognia....
Nome jest samiczką, prosiaczku

[ Dodano 2025-01-21, 18:24 ]
Ryju1983 napisał/a:
Nie wieże
A ja nie tramwaj
Co ona tam robi?!
To nie kuchnia.
[ Dodano: 2025-01-21, 18:37 ]
Boże...
To nie kuchnia.
[ Dodano: 2025-01-21, 18:37 ]
JoSeed napisał/a:
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
Boże...

Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Co ona tam robi?!
To nie kuchnia.
Boże...
No co, co... Na tle wszystkich ekspertów tutaj mogę wyjść na głąbicę

żmij napisał/a:
A ja nie tramwaj
Przepraszam za błąd panie profesorze.
Ryju1983 napisał/a:
Przepraszam za błąd panie profesorze.
Proszę. I żeby mi to było ostatni raz, jasne?
Na pociesznie i w uznaniu tego, że rozumiesz swój błąd- łap cycki.

żmij napisał/a:
Proszę. I żeby mi to było ostatni raz, jasne?
Na pociesznie i w uznaniu tego, że rozumiesz swój błąd- łap cycki.
Dziękuję i obiecuję poprawę.
Ryju1983 napisał/a:
Dziękuję i obiecuję poprawę.
Miłego wieczoru życzę!

żmij napisał/a:
Ty samcu!

ale fakt jestem kobietą i nawet używam odpowiedniej formy czasowników, choć dla niektórych to może za trudne
JoSeed napisał/a:
No co, co... Na tle wszystkich ekspertów tutaj mogę wyjść na głąbicę
pamiętam jak kiedyś w pracy z dziewczynami dopadałyśmy każdego nowo zatrudnionego chłopaka i kazałyśmy sobie tłumaczyć jak działa kopiarka...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie