i tak mają lepsze zajęcia niż my w Polsce, ja na szkoleniu musiałam słuchać starego dziada opowiadającego sprośnie kawały, potem debil złapał gaśnicę i popsiukał nam po nogach i to było całe szkolenie, nie mam zielonego pojęcia jak używać gaśnicy, a szkoleń w sumie miałam chyba z dziesięć, jak nie więcej
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Dymson30 napisał/a:
O c🤬j jakie gówno
Jak powiedział klasyk... Wszystko to gówno.
Oprócz moczu 😎
Mam wrażenię że chinole jakby deklasują świat we wszystkim.W polsce może 1/8 odpaliła chociaż raz gaśnicę i wie jak jej użyć
gucio_gu napisał/a:
Mam wrażenię że chinole jakby deklasują świat we wszystkim.W polsce może 1/8 odpaliła chociaż raz gaśnicę i wie jak jej użyć
P🤬lisz, ja za młodu gaśnicą wódę chłodziłem.
35i napisał/a:
P🤬lisz, ja za młodu gaśnicą wódę chłodziłem.
No ty a reszta p🤬do rurek nie
gucio_gu napisał/a:
No ty a reszta p🤬do rurek nie
W sumie masz rację, byłem harcerzem.
[ Dodano 2025-01-21, 16:14 ]
GrubyKleks napisał/a:
nie dośc że chinka to i baba
Nie wiem, nie znam się, jestem zarobiony, ale to nie jest chiński. Prędzej jakaś Tajlandia lub Indonezja, niech się jakiś fachowiec wypowie.
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
JoSeed napisał/a:
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
Dać kobiecie gaśnicę.

Nome napisał/a:
i tak mają lepsze zajęcia niż my w Polsce, ja na szkoleniu musiałam słuchać starego dziada opowiadającego sprośnie kawały, potem debil złapał gaśnicę i popsiukał nam po nogach i to było całe szkolenie, nie mam zielonego pojęcia jak używać gaśnicy, a szkoleń w sumie miałam chyba z dziesięć, jak nie więcej
No to jestes tak samo ulomny jak ta na filmie skoro nie umiesz oblugiwac urzadzenia ktore ur🤬amia sie 2 r🤬ami i kieruje dysze w strone ognia....