👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam wrażenię że chinole jakby deklasują świat we wszystkim.W polsce może 1/8 odpaliła chociaż raz gaśnicę i wie jak jej użyć
gucio_gu napisał/a:
No ty a reszta p🤬do rurek nie
W sumie masz rację, byłem harcerzem.
[ Dodano 2025-01-21, 16:14 ]
GrubyKleks napisał/a:
nie dośc że chinka to i baba
Nie wiem, nie znam się, jestem zarobiony, ale to nie jest chiński. Prędzej jakaś Tajlandia lub Indonezja, niech się jakiś fachowiec wypowie.
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
JoSeed napisał/a:
Ja nie umiem obsługiwać gaśnicy, szczerze mówiąc wzbudzają we mnie strach, że wybuchną 🤔
Dać kobiecie gaśnicę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie