widac tranzystory pełna para ida. uwazaj jak dojedzie do transwestytorow, wtedy bardziej kopie
K🤬a a ja za 8 godzin niecałych mam Egzamin z teorii Pola na uczelni i się pytam co ja tu robię??
P🤬le zostaje jedi
P🤬le zostaje jedi

Ten trzeci powoli przypomina niedźwiedzia proeuropejskotolerancyjnego. If you know what I mean.

@606 Niee, to czerwone to jest zaznaczone miejsce gdzie naciąć...

Nie wszyscy na sadolu są ''kumaci'' w tym temacie więc chociaż w komentarzu mogłeś dać wyjaśnienie, a nie tego żula leszcza znowu.
Dam piwo za tag: "monopol"
a jakby wyglądał niedzwiedź unipolarny ze złączem wzbogaconym?
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."

podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Kolektor na mordzie, baza na brzuchu, emiter na dupie. W sumie wszystko się zgadza...
Ten żul już dawno stał się nudny. Jak widze tego barana to od razu omijam temat bo mnie wk🤬ia

Edek88ful napisał/a:
Ten żul już dawno stał się nudny. Jak widze tego barana to od razu omijam temat bo mnie wk🤬ia

@Earth jap🤬le ale z ciebie trol ciekawe jak długo nad tym myślałeś. Teraz pewnie co 2 minuty wbijasz podniecony sprawdzić ile twój tępy komentarz ma piw. Jesteś tak samo zacofany jak ten pijus który potrafi tylko drzeć morde i klnąć bo myśli, że im głośniej drze tego śmierdzącego winiaczem ryja tym bardziej ktoś się go przestraszy. Wracaj do książek nędzna kreaturo