Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Może jestem małostkowy, ale w jakim celu napisałeś komentarz o treści "nie warto oglądać"? Już tam nie doczepiam się, że nie użyłeś polskich znaków, bo może "alt" masz rozj🤬y, ani że napisałeś wyrażenie "niewarto" razem, bo być może spacja akurat nie zadziałała. Jednak jaki sens jest informować w piątym komentarzu z kolei, że nie warto oglądać filmiku, który ma długość 1 min. 20 sek.? Zanim ktoś spojrzy na Twój wartościowy komentarz, to już dawno obejrzy ten filmik.
Nie warto czytać
Największym gay momentsem jest fryzura tego kudłatego

@up Może jestem małostkowy, ale w jakim celu napisałeś komentarz o treści "nie warto oglądać"? Już tam nie doczepiam się, że nie użyłeś polskich znaków, bo może "alt" masz rozj🤬y, ani że napisałeś wyrażenie "niewarto" razem, bo być może spacja akurat nie zadziałała. Jednak jaki sens jest informować w piątym komentarzu z kolei, że nie warto oglądać filmiku, który ma długość 1 min. 20 sek.? Zanim ktoś spojrzy na Twój wartościowy komentarz, to już dawno obejrzy ten filmik.
Ty sie za to rozpisałes niewiadomo po co , bo i tak kazdy ma to w dupie.

Przecież widać że to prawdziwe pedały...
Swój pozna swego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie