Obszerny materiał z wypadku Gazeli oraz Chryslera. Relacje świadków, stanowisko policji oraz przestawienie sylwetki głównej postaci.

[video]
Konto usunięte
2013-06-24, 9:18
Pewnie jeszcze kierowca gazeli wyszedł, i wp🤬lił tamtemu za przekroczenie prędkości.
jak patrzę na osobę, która jedzie wypasionym, rzadkim lub bardzo drogim autem zawsze sobie myślę
taki to pożyje
huehuehue chyba niekoniecznie
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Gazela:
podpis użytkownika
"Kobieta jest jak kartka papieru. Anioł pisze z jednej strony, diabeł z drugiej, papier przebija, słowa się mieszają i robi się bigosik, którego nie można ani przeczytać, ani strawić."
Konto usunięte
2013-06-24, 13:33
@UP k🤬a, ja też myślałem, ze chodzi o zwierze i 5 razy puszczałem sobie początek by się upewnić, że to dwa samochody
Spawana z 4 ćwiartek to i się rozleciała... ot co...
Myślałem że chodzi o zwierzątko.
A ja nie obejrzałem bo przeczytałem "Gazeta rozerwana na strzępy" i pomyślałem co za c🤬j wrzucił takie gówno
podpis użytkownika
You must die I alone am best
No i ok, niech się pozabijają.
"Jebusnie jak rakieta"
Konto usunięte
2013-06-24, 15:27
Zaraz zaraz, skad tam sie wziela gazela ?
Konto usunięte
2013-06-24, 17:52
Chrysler zap🤬lał około 200km/h , jego driver i pasażer "pagibli", kierowca GAZ-elli natomiast doznał tylko otarć i wstrząśnienia mózgu - aż dziw bierze, skoro kabina dostawczaka po oderwaniu się od ramy przeturlała się 40m ...
Konto usunięte
2013-06-24, 21:40
martwi mnie,że tak dużo z Was zna rosyjski i na dodatek jaracie się tym rosyjskim gównem, ja tam wolę nie mieć z nimi nic wspólnego ....
Szkoda, że nie jechali Jaguarem. Można by dać tytuł "Gazela rozszarpana przez Jaguara".