Izrael.Nocny napad zamienił się w fiasko po uruchomieniu ukrytych systemów gazu i dymu, które zmusiły zamaskowanych włamywaczy do ucieczki z pustymi rękami.Jeden z pracowników wykazał się zaradnością, pobiegł do kasy, gdzie nacisnął przycisk alarmowy, który uruchomił dedykowany system dymu i gazu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:35
Kretyn tym krzesłem pod koniec narobił więcej szkód niż ci wszyscy "bandyci" razem wzięci...
Szary_Jeleń napisał/a:
Niemcy zrobiliby to lepiej.
Myślę, że uczyli się pilnie
Dzień dobry. Sytem znany również w Polsce. Gaz jest podawany z wielkiej butli która jest formą ogromnej gaśnicy CO2. Tu system zarówno pożarowy jak i ochronny.
Domino85pl napisał/a:
Dzień dobry. Sytem znany również w Polsce. Gaz jest podawany z wielkiej butli która jest formą ogromnej gaśnicy CO2. Tu system zarówno pożarowy jak i ochronny.
Na pewno CO2? Wystawienie człowieka na działanie gaśnicy z CO2 powoduje odmrożenia. Prędzej jakiś gaz drażniący + dym.
To pewnie jakiś jubiler. U nas w takich sklepach pełna kulturka i dress code a u nich? Dres jest i ubiór jakby sprzedawał e fajki.
Para glikolu, mgiełka która ma na celu tylko uniemożliwić kradzież/utrudnić ucieczkę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie