Taki sobie rajd urządził.
W nocy z soboty na niedzielę 30-letni mężczyzna wjechał Trafficarem na ul. DługąMapka i według świadków z premedytacją próbował rozjeżdżać ludzi. Był trzeźwy, ale pobrano mu krew do badań. Co najmniej dwie osoby są ranne, w tym jedna ciężko.
30-latek rozbił samochód, próbował uciec, jednak świadkowie uniemożliwili mu ucieczkę z miejsca zdarzenia. Policjanci sprawdzili trzeźwość 30-latka, był trzeźwy, jednak została mu pobrana do badań krew - informuje Mariusz Chrzanowski z gdańskiej policji.
Aż dwa razy pobrali mu krew do badań
szlovak napisał/a:
Tak z nosa i łuku brwiowego.
Rajd Monciaka challange...
No to wizyta na sreberku, szybko stamtad nie wyjdzie ;D
Nie pisz proszę slowa Rajd !!! do takich ekscesów!!!. Rajd impreza na zamkniętym i zabezpieczonym od osób postronnych odcinku drogi po której jadą kierowcy z licencją. A tu był jakiś debil który właśnie skończył grać w GTA !!
Ogórek napisał/a:
Nie pisz proszę slowa Rajd !!! do takich ekscesów!!!. Rajd impreza na zamkniętym i zabezpieczonym od osób postronnych odcinku drogi po której jadą kierowcy z licencją. A tu był jakiś debil który właśnie skończył grać w GTA !!
żebyś tam się czasami nie op🤬lił kałem
Ogórek napisał/a:
Tyle i a tyle;
Marka zobowiązuje, ... a nie czekaj.
Ogórek napisał/a:
Idź do mamusi - na pewno przytuli taką beksę.
A czasem w Gdańsku nie było jakiegoś festiwalu hewimetalowego? Czyli za dużo koksu i głupich tekstów.
Moje miasto, takie piękne....
szlovak napisał/a:
Bo na NFZ nie mógł się doczekać.
Gdybym miał renówkę też próbował bym ją rozj🤬.... Czekaj mam renówkę