Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdańskie Nie dla obsrańców
F................n • 2025-01-16, 12:45
W Gdańsku ludzie wypowiedzieli psiarzom wojnę. Przy prywatnych posesjach coraz więcej tabliczek zakazu wstępu z psem.
Powód bardzo prosty. Właściciele przyległych chodników muszą utrzymywać pas w czystości pod groźbą kary administracyjnej, odśnieżanie, śmieci itp.
Psiarze są obużeni że ich pies nie może się komuś zesrać na chodniku i sobie już beztrosko pójść.

Co Wy na to.?
Zgłoś
żmij 2025-01-16, 16:54 2
JoSeed napisał/a:

A Ty nie jezdeź obużony? 😏

Mugłbym siem obóżyć.
Ale tylko na kibiców Róhó Hożuf.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Kutasorożec 2025-01-16, 17:01 4
Mnie bardziej oburza ustawa że trzeba sprzątać , odśnieżać nie swój chodnik.
Zgłoś
F................n 2025-01-16, 17:15 1
JoSeed napisał/a:

A Ty nie jezdeź obużony? 😏

Zgłoś
dumad 2025-01-19, 22:33
A dlaczego nie będzie III wojny światowej? Bo nie wolno strzelać bo pieski...

Ja już wiele razy pisałem jakie to pop🤬lone. Wszyscy tak się martwią o pieski w sylwestra. Psy to są biedne bo się je w miastach trzyma, w tej betonozie, ciasnych mieszkaniach. Większość tych zwierzaków nigdy lasu nie widziała, za patykiem nie błagały ani w rzece czy jeziorze nie pływały. Ale najważniejsze dobro to dać pieskowi jeść i czasem po brzuszku podrapać. I wtedy już jest dobrze. A wyjdą na osiedle to pełno gówna którego nikt nie sprząta No ale pieski biedne tylko raz w roku jak strzelają!
Rozumiecie? Ludzie są p🤬lnieci.

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-20, 16:24
W Gdańsku nadano prawa miejskie zdecydowanie na wyrost, skoro mieszkańcy są tak biedni, że nie stać ich na ogrodzenie własnej posesji i muszą, jak menele, na dykcie pisać jakieś z dupy wyssane zakazy. U mnie, we Wrocławiu, prywatne posesje są ogrodzone, bo na prywatną posesję w dzisiejszych czasach stać tylko majętnych. Mają wokół nich eleganckie, często zabytkowe, ogrodzenia i gówno ich obchodzi, czy ktoś sra na publicznym chodniku, bo nie ma żadnego przepisu, który karze im sprzątać czyjegoś gówna z przestrzeni publicznej.
Obowiązkiem posprzątania po psie jest obarczony jego właściciel bez względu na to, gdzie pies się zesra.

Zatem j🤬 te wasze tabliczki, biedaki bez płotów!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
StickerBomb 2025-01-26, 20:31
Chodnik oddzielony pasem zieleni od posesji nie należy do posesji także mogą sobie srać do woli. Ja z trawy na środek chodniczka przerzucam i patrzę przez okno jak się ślizgają na kakale.
Zgłoś