W Gdańsku ludzie wypowiedzieli psiarzom wojnę. Przy prywatnych posesjach coraz więcej tabliczek zakazu wstępu z psem.
Powód bardzo prosty. Właściciele przyległych chodników muszą utrzymywać pas w czystości pod groźbą kary administracyjnej, odśnieżanie, śmieci itp.
Psiarze są obużeni że ich pies nie może się komuś zesrać na chodniku i sobie już beztrosko pójść.
Co Wy na to.?
WKND
2025-01-16, 12:58
J🤬 psy na 100%!!!
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Wiesz że taka tabliczka jest gówno warta i nie ma żadnej mocy prawnej. Pies spokojnie może postawić kloca jeżeli właściciel posprząta a jak nie posprząta to c🤬j mu w dupę.
podpis użytkownika
╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zdecydowanie popieram!
Jeśli ma się zwierzę to należy za nie odpowiadać, w tym, sprzątać po nim! I nie ma innego wyjścia.
Mieszkam na parterze, jak zdarzy mi się akurat widzieć przez okno pańcię z takim zasrańcem to stoję i obserwuję - sprzątnie czy nie...
I zwykle, jak psiunio kończy kobita kręci łbem na wszystkie strony, czy ktoś nie widzi i czy można czmychać... Niestety, gdy widzi mnie w oknie biedna musi sprzątać ...
Nikt pod własnymi oknami nie chce mieć takich kwiatków 🤦
F................n
2025-01-16, 13:02
@Gora0990: no tak.
FulTun napisał/a:
Co Wy na to.?
F................n
2025-01-16, 13:13
@REsadER: Tak wiem. Zaraz z tego powodu nie będę mugł udzielić pierwszej pomocy zakleszczonej osobie w płonącym aucie.
FulTun napisał/a:
@: Tak wiem. Zaraz z tego powodu nie będę mugł udzielić pierwszej pomocy zakleszczonej osobie w płonącym aucie.

miszcz
REsadER napisał/a:
miszcz
Kolega chyba się obraził. na "u" zamknięte😅
Masło drogie, tyle smalcu można zrobić, ale nie, bo pies to członek rodziny.
Przyjdzie czas, że to będzie jedyny żywiciel.
elim
2025-01-16, 16:11
Mam kawałek zieleni przy bramie, koszona trawka, ładne krzaczki, to psiarze pozwalają na nim wysrać się swoim kundlom, normalnie jak jakaś patologia, kilku opieprzyłem i rzadziej się to zdarza.
Odpłacać jak Adaś Miałczyński
żmij
2025-01-16, 16:49
FulTun napisał/a:
obużeni
FulTun napisał/a:
mugł
No tak...
To wiele wyjaśnia.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
No tak...
To wiele wyjaśnia.
A Ty nie jezdeź obużony? 😏