Czemu tu się dziwic, niektórzy uwazaja zwykłe zwierze za członka rodziny. Nawet pomagaja się pieskom "odstresowac" waląc im gruchę w domowym zaciszu. Tak jak pokojówki w XiX wieku dorastajacym szlachcicom.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.

Dość ze gruba, głupia to na dodatek wygląda jak klaun albo trans, mam nadzieje ze dostanie mega sraczki po tym i syfa na mordzie.
Film edukacyjny jak powstaje heineken. Zgadzałoby się to z moimi obserwacjami, bo to piwo nie wietrzeje tylko się zaśmierdza po kilku godzinach.
Jak ten pies zaczął lać do kubka zatrzymałem nagranie. @Angel k🤬a ja tu jem kanapkę!

Cytat:
Ja p🤬lę. Na podwieczorek pewnie zje jego gówno.
Pomyśl co z nim zrobi w nocy

podpis użytkownika

Angel napisał/a:
Pomyśl co z nim zrobi w nocy![]()
Rozumiem, że ten film już w kolekcji prywatnej?

No a ile jest zjebów co piją własne szczyny regularnie i p🤬lą bajki o tym jakie to k🤬a jest zdrowe...
Ta przynajmniej jakoś urozmaiciła sobie dzień
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ta przynajmniej jakoś urozmaiciła sobie dzień

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !